VODITELJICA NE ODLAZI S HRT-A

TONČICA ČELJUSKA IMA NOVU DIPLOMU 'Jednog dana to mi može biti karijera...'

 Biljana Gaurina/CROPIX

Voditeljica i urednica HTV-ove informativne emisije Studio 4 Tončica Čeljuska završila je jednogodišnji edukacijski program “Postani life coach” kod Tomislava Tomića. Iako sada može raditi s klijentima, Čeljuska ipak ne razmišlja o odlasku s HTV-a.

- Tek trebam vidjeti koje su moje mogućnosti s tim znanjem koje sam stekla. Naravno da mi to jednog dana može biti karijera, ali nisam upisala taj program da bih ga kapitalizirala, već da proširim svoje znanje, nadogradim sebe. Važno je da i dalje kroz život učimo, jer to nas obogaćuje.

Uostalom ta znanja i vještine koje sam ovom diplomom stekla, odlična su za moj novinarski posao, posebno u tvrtkama s više od 50 ljudi, gdje se traži timski rad, a međuljudski su odnosi ‘ubi’ bože’.

Sama sam financirala taj seminar, jer smo mi još daleko od tvrtki poput Googlea, Microsofta i Amazona koji svojim zaposlenicima plaćaju takve edukacije, koje se pohađaju za vrijeme radnog vremena - kazala je Tončica Čeljuska.

Poznata HTV-ova urednica i voditeljica fotografiju svoje nove diplome stavila je na svoj privatni Facebook profil, nakon čega su uslijedile brojne čestitke prijatelja i poznanika.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 04:33