NOVI SPOT

TO JE BILA LJUBAV Ana Rucner prenijela strastvenu emociju u pjesmi iz filma 'Cigani lete u nebo'

ZAGREB - Ana Rucner i Ivan Jelić u najnovijem videospotu za pjesmu “To je bila ljubav” pokazali su kako izgleda prava ljubav. Violončelistica i mladi akademski pjevač odlično su se nadopunjavali tijekom snimanja zajedničkog spota te uspjeli prenijeli emociju pjesme na jedinstven način.

- Jako mi je drago što sam snimila videospot s akademskim glazbenikom Ivanom Jelićem iz BiH. U samom spotu osim što sviram violončelo uz Ivana sam i otpjevala jednu dionicu pjesme. Moram priznati da mi je unatoč mom iskustvu ovo bio pravi izazov, jer nije jednostavno stati kraj opernog pjevača i pjevati s njim. No, željela sam mu dati podršku jer se sjećam sebe u njegovim godinama i znam koliko je važna podrška kolega u samim počecima stvaranja karijere i zato sam sretna što mu mogu pomoći na ovakav način - rekla je Ana.

Pjesmu “To je bila ljubav” iz filma “Cigani lete u nebo” Martyna Nersesyana, aranžirao je Hrvoje Grčević koji je pogodio kako pjesmu prilagoditi Ani i Ivanu, čuvajući njenu izvornu vrijednost i dajući joj novu dozu šarma.

Premijera spota kojeg je režirao Dario Godič očekuje se kroz dva do tri tjedna, a premijerno će se prikazati na koncertu na kojem će Ivan Jelić predstaviti svoj projekt Ethno remake, a na pozornici će mu se među ostalima pridružiti i Ana.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. rujan 2024 22:09