LJEPOTICA I ZVIJER

TKO JE KATE DEL CASTILLO? Bila je zvijezda sapunica, a sada joj nude milijune za priču

Neustrašiva heroina bila je veza između Seana Penna i poznatog bjegunca, El Chapa
 Getty

Tko je Kate del Castillo? Posljednjih dana ona je definitivno žena o kojoj se najviše piše, mediji je ganjaju za razgovor, žele je fotografirati...

Atraktivna meksička glumica, ponajprije poznata po angažmanima u sapunicama, kako se ispostavilo, bila je veza između Seana Penna i odbjeglog narkobosa, Joaquina El Chapa Guzmana. Cijeli taj aranžman na kraju je doveo do El Chapova uhićenja, koji je sedam mjeseci, na sramotu meksičkih vlasti, ponovno bio u bijegu.

I dok je Penn sada izložen žestokim kritikama, ali i izrugivanjima, čini se da će samo del Castillo profitirati od ove priče; preko noći je stekla pozornost svih svjetskih medija, nude joj se milijuni a oni je uglavnom prikazuju poput tvrdoglave heroine koja se ni najmanje nije bojala prozvati tako opasnog čovjeka poput El Chapa. A Kate je upravo, tvrde strani mediji, poznata po tome da je “bez dlake na jeziku” i da ni najmanje ne zazire od kontroverzi.

Definitivno je profitirala

Punim imenom Kate del Castillo Negrete Trillo rodila se 23. listopada 1972. u Mexico Cityju. Glumom se počela baviti kad joj je bilo samo šest godina. Debitirala je u filmu “The Last Escape”. To što je kročila u glumu tako mlada nije zapravo bilo ništa neobično.

Rođena je u obitelji Kate Trillo i Erica del Castilla, legende zlatne ere meksičkog filma i zvijezde brojnih sapunica. Ta činjenica Kate je definitivno otvorila put pa se tako već 1991. proslavila glumeći Leticiju u “Muchachitasu”, telenoveli koja je osvojila Latinsku Ameriku. Gotovo paralelno uslijedio je uspjeh sa serijom “Dueños Del Paraiso”. Kate je tada imala samo 19 godina.

Supruga nogometaša

Danas, ova 43-godišnja atraktivna i očito kobna brineta iza sebe ima čak 30-ak snimljenih filmova i tek nešto manje serija. Imala je i zapažene uloge u američkim hit-serijama poput “Trave”, “CSI: Miamija” i “Dallasa”.

Dva puta se udavala, prvi put 2001. za nogometaša Luisa Garcíju. Međutim brak sa sportašem koji je među ostalim igrao i u Atletico Madridu nije bio dugog vijeka. Razveli su se samo godinu i pol dana poslije, a Kate se kasnije odlučila ponovno udati.

Godine 2009. njezin drugi suprug postao je naočiti Aarón Díaz, a bračne zavjete sklopili su u Las Vegasu.

Međutim, bračna sreća nije joj bila suđena jer već nakon dvije godine razvela. Oduvijek je bila društveno angažirana, a upravo je tako zapravo počela i njezina komunikacija, a potom i prijateljstvo s El Chapom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. rujan 2024 19:26