STARLETA NA BLOGU

TILA TEQUILA IZGUBILA DODIR SA STVARNOŠĆU? Usporedila se sa 'dragim' Hitlerom i pozirala sa svastikom

 Facebook

Tila Tequila, starleta i nekadašnja MTV voditeljica na svom Facebooku objavila je sliku kako pozira u minjaku s pištoljem u ruci i kapom s nacističkim obilježjima.

Starleta je osim toga, očigledno, 'proučavala' Hitlerovu biografiju pa je na svom blogu napisala kako je on bio jako poseban i drag čovjek kojeg su u mladosti maltretirali i ismijavali baš kao i nju, prenosi USA Today.

'Plačem jer je moje srce slomljeno. On je bio čovjek koji nije bio kukavica, borio se za svoju zemlju u očajničkim vremenima, za razliku od naših vođa, a pri tom je dao sve od sebe da pomogne svojoj zemlji i ljudima tijekom vremena depresije, ekonomskog kolapsa, visoke nezaposlenosti... Izgubio je rat i odmah su ga počeli tretirati kao da je čudovište nakon njegove smrti. To slama moje srce. Posebno sad kad znam istinu', objavila je Tila, a sad već i obrisala sa svog bloga.

'Mislim da su ljudi poput Hitlera zaslužili oprost i to znači da sam ja čudovište? A sve kako bi vi otvorili oči i shvatili da on i nije bio baš tako loš?', napisala je nakon što su se uvrede sasule na njezin blog i Facebook profil.

Ako ništa drugo, Tili je ovog puta uspjelo ono o čemu sve starlete sanjaju - postati glavna vijest američkih tabloida.

Twitter

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 16:40