TIGER - GATE

Tigerova ljubavnica ima njegovo dijete i traži dva milijuna eura

 AP

Theresa Rogers s Floride, jedna od najmanje 13 žena s kojima je američki golfer Tiger Woods bio u ljubavnoj vezi, angažirala je poznatu odvjetnicu Gloriju Allred kako bi ishodila naknadu za svoju šutnju.

Prema stranici RadarOnline, Rogers je prijateljicama priznala kako je aktivno pokušavala zatrudnjeti s Woodsom, te da je čak imala blagoslov svojeg četvrtog supruga jer je on bio neplodan. Konačno joj je to pošlo za rukom, a dijete se rodilo 2003. prije nego što se Woods oženio s Elin Nordegren.

Djevojčica koja je navršila šest godina nikada nije podvrgnuta testu za utvrđivanje trudnoće.

Međutim, prema istom portalu Rogers (48) se u to vrijeme zabavljala i s istočnoeuropskim košarkašem, a dijete ima 'kavkaske' crte lica.

Spomenuta odvjetnica već je uspjela dogovoriti isplatu oko tri milijuna eura za promotoricu noćnih klubova Rachel Uchitel, prvu ženu koja je povezana s Woodsom.

Dok privatni život Woodsa implodira, poslovni analitičari ističu da će skandal, popularno nazvan 'Tiger-gate', dodatno povećati oprez reklamne industrije pri sklapanju unosnih ugovora s popularnim sportašima.

- Sponzoriranje sportaša može biti vrlo riskantno i jednostavno više nije tako vrijedno kako je nekada bilo – rekao je analitičar Credit Suissea, Omar Saad.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. rujan 2024 16:21