BOGATA NASLJEDNICA

Tamara Ecclestone voli problematične muškarce: Odmah joj je sve priznao o sebi, a ona je odmah znala da će se za njega udati!

Privatni avioni, luksuzni hotelski kompleks na jugu Francuske i nevjerojatnih 3,5 milijuna funti samo za “zabavni sadržaj” - sve to nekako miriše na dugoiščekivano vjenčanje Tamare Ecclestone , starije kćeri kralja Formule 1 - uvijek zaručene, no nikada dosad udate bogate nasljednice Tamare Ecclestone.

U privatnom životu 28-godišnjeg modela stvari se odvijaju vrlo brzo, gotovo kao i na utrkama Formule 1. Naime, Tamara je ovih dana potvrdila svoje nove zaruke. Izabranik se zove Jay Rutland, ima 31 godinu i, kao manje-više sve Tamarine dosadašnje ljubavi, problematičan karakter. Detalji o raskošnoj svadbi, koja se priprema nakon brzopoteznih zaruka, već izlaze u javnost.

Raskošno vjenčanje

Friški par vjenčat će se, kako trenutačno stvari stoje, u hotelu Cote D’Azur, u kojem noć stoji oko dvije tisuće funti. Na listi gostiju već se naziru imena poput Jennifer Lopez, Lionela Richieja i Calvina Harrisa, a vjenčanje će trajati četiri dana. Broj gostiju popeo se na 300-tinjak, a oni će doputovati privatnim avionima....

- Tamara se planira vjenčati samo jednom i želi da njeno vjenčanje budu četiri najveća i najpamtljivija dana u njezinu životu - rekao je za Daily Mail jedan od Tamarinih neimenovanih prijatelja.

- Želi da njeno vjenčanje bude najbolji tulum na kojem su njeni gosti ikada bili, ali također želi da to bude intimno i romantično iskustvo za njenu i Jayevu obitelj - dodao je njen prijatelj. Svadba bi, prema svemu sudeći, mogla biti na tragu one koju je 2011. godine upriličila njena mlađa sestra Petra. Tada se, podsjetimo, oko 250 gostiju u Rimu zabavljalo čak tri dana, a na organizaciju je potrošeno nevjerojatnih 12 milijuna funti. Za goste je kuhao Michelinovom zvjezdicom ovjenčani Alain Ducasse, a otvarale su se boce vina po cijeni od četiri tisuće funti. Uzvanici su plesali na izvedbe Black Eyed Peasa, Alicie Keys i Erica Claptona....

Tamara i dvije godine stariji Rutland zaruke su objavili ove veljače, nakon samo tri mjeseca veze. Može se činiti nevjerojatno brzo, no s obzirom na dinamiku njihove veze, ne radi se o nečem čudnom. Tamara i Jay upoznali su se preko zajedničkih prijatelja, a o vjenčanju su počeli pričati već tjedan dana nakon prvog spoja. Zaručili su se nakon mjesec dana veze, a Jay je potvrdan odgovor na sudbonosno pitanje dobio u Dubaiju.

- Naše su zaruke bile vrlo nagle i jasno mi je da ima ljudi koji to ne razumiju. No, moj je odgovor njima - kada znate, onda znate. Radi se o tome da sam i ja ranije slušala ljude kako to govore i nikada to nisam razumjela jer sama to nisam iskusila. No, kada sam upoznala Jaya, znala sam da je to čovjek za kojeg ću se udati - ispričala je Tamara te dodala da se nije šokirala kad je Jay zaprosio njenu ruku. Bila je iznenađena, no već su pričali o vjenčanju pa se nije radilo o potpunom šoku.

Zašto čekati?

- Nikada prije nisam bila u vezi u kojoj sam mogla biti ja i osjećati se tako brzo ugodno. Kada pronađete pravu ljubav, zašto čekati? - pitala je Tamara, poznata po ekstravagantnom, rastrošnom stilu života te isto toliko burnom ljubavnom životu. Svojedobno je izjavila da “želi nekoga tko će je nasmijati, no da joj je najbitnije povjerenje u vezi jer bez njega nema ničega”.

U skladu s tim svojim stajalištem, Tamara se samo još više počela diviti svom trenutnom dečku i budućem suprugu kada joj je on odmah na početku veze ispričao detalje iz svoje problematične prošlosti. I on je, čini se, kao i neki drugi njeni bivši, “loš, divlji dečko”. Naime, Jayu, bivšem burzovnom mešetaru, svojedobno je nametnuta zabrana obavljanja posla zbog insajderskog trgovanja informacijama te djelovanja koje je bilo u suprotnosti s interesima njegovih klijenata 2007. godine. Nadležne institucije presudile su da on nije “sposobna i ispravna osoba za trgovinu dionicama i da njegova djela pokazuju nedostatak poštenja i integriteta”. Određena mu je kazna od 160 tisuća funti, no kasnije je smanjena na 30 tisuća funti. Osim toga, uhvaćen je i u prodaji kokaina kad je imao 21 godinu. Svoju prošlost, rekao je, odlučio joj je priznati odmah na početku, na prvom spoju.

- Mislio sam da je najbolje biti iskren od početka jer sam znao da imamo nešto što će negdje voditi - ispričao je Jay, dok je Tamara njegove nekadašnje eskapade pomirljivo komentirala riječima “da svi imamo prošlost”.

Intimni detalji

- Ono što sigurno znam jest to da je on vrlo dobra, odana osoba, a bez povjerenja nemate ništa - rekla je Tamara, čiji je burni ljubavni život, i nadasve upitan ukus za muškarce, dosad često punio novinske stupce.

Tako je medije ne tako davno “potresla” vijest da je Tamara prekinula s Omarom Khyamijem, biznismenom s kojim je bila u vezi tri i pol godine i koji je navodno također imao problema sa zakonom - zbog poslova s ukradenim satovima i nasiljem. Romansa je pukla kada je na adresu njezina oca Bernieja stigla videosnimka na kojoj Omar vodi ljubav s drugom.

- Bila sam prestravljena zbog svojih roditelja. Oboje su bili tamo i gledali smo u laptop. Mislim da je bilo bolje to doznati tada nego nakon nekoliko godina, kada bismo imali djecu - komentirala je Tamara. On se isprva branio da video potječe iz vremena prije nego što su prohodali, no otkrila ga je skupocjena Cartierova narukvica, od 30 tisuća funti, koju mu je ona kupila.

- Provela sam s nekim tri i pol godine i osjećam se da sam ga jedva poznavala - rekla je Tamara, koja je imala problema s još jednim od svojih zaručnika - dotičnim Derekom Roseom koji je osuđen da ju je pokušavao ucjenjivati. Derek je kratko bio zaručen s Tamarom kada je njoj bilo samo 17 godina, a sada mu je dosuđena četverogodišnja zatvorska kazna jer je od nje pokušavao iskamčiti 200 tisuća funti da bi šutio o intimnim detaljima iz njihove veze.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. rujan 2024 18:14