SCOTLAND YARD GA TRAŽI

Tamara Ecclestone na udaru iznuđivača: Ako ne plati, objavit će STRAŠNE DETALJE iz njezinog privatnog života

Tamara Ecclestone, kći vlasnika Formule 1 milijardera Bernija Ecclestonea policiji je prijavila navodni slučaj iznude, objavili su britanski mediji.

Detektivi Scotland Yarda pokrenuli su istragu nakon tvrdnji 27-godišnjakinje o prijetnjama oko objavljivanja detalja iz njezinog privatnog života.

Bogatu nasljednicu, koja živi na 45 milijuna funti vrijednom posjedu u Kensigtonu u zapadnom Londonu, zajedno s brokerom Omarom Khyamijem (37), detektivi su ispitali ranije ovog tjedna, te je zločin okarakteriziran kao ucjena.

Tamara je kontaktirala policiju u ponedjeljak nakon što je primila pismo od ucjenjivača, čiji je sadržaj policija opisala kao "neumjesna komunikacija".

Prema današnjim izvješćima, ucjenjivač je Tamari zaprijetio da će objaviti "strašne detalje" iz njenog privatnog života do kojih je došao preko njezinog bivšeg bliskog prijatelja.

I dalje se ne zna o kakvim se detaljima radi.

Navodno je ucjenjivač Tamari prijetio objavljivanjem detalja oko njezine veze s neidentificiranim muškarcem, ukoliko mu ne isplati veliku količinu novca. Prema nekim glasinama radi se o šesteroznamenkastom iznosu.

Policija će ispitati bivšeg prijatelja u svezi iznešenih prijetnji.

Prijatelji Tamare Ecclestone, čiji je 81-godišnji otac Bernie četvrti najbogatiji Britanac s procjenjenim bogatstvom od 4,2 milijarde dolara, kažu da je Tamara bila prestravljena sadržajem pisma.

Iz policije su potvrdili da zasad nitko nije uhićen, a istraga se nastavlja.

Inače, Tamarina mlađa sestra Petra (23), udala se u Italiji u kolovozu ove godine na vjenčanju vrijednom nevjerojatnih 12 milijuna funti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 05:11