VIŠE NEMA POVRATKA

TAJNI RAZLOG KRAHA POZNATOG BRAČNOG PARA Nataša Janjić i Joško Lokas razveli su se zbog djece?

Navodno je glumica htjela postati majka, dok je Joško (42) mislio da s prinovom treba pričekati
 Mladen Pobi / CROPIX

Ovo je definitivno kraj jedne velike ljubavi. Više nema povratka - kažu bliski prijatelji Nataše Janjić-Lokas i njenog supruga Joška Lokasa, potvrđujući tako da su istinite glasine o razvodu donedavno skladnog ljubavnog i bračnog para.

Jako su se voljeli

Njih dvoje o tome ne žele govoriti. Ne žele reći je li točno da je glavni razlog prekida to što je Nataša (32) željela postati majka, dok je 42-godišnji Joško (koji već ima troje djece iz prvog braka s bivšom suprugom Ivanom) smatrao da za to ima vremena. Ne žele reći ni je li točno da već nekoliko mjeseci ne žive zajedno.

- Joško je ostao u stanu što ga je kupio nakon vjenčanja, a Nataša se ljetos iselila i sada živi na zagrebačkoj Trešnjevci. Kada se to pročulo, mnogi su mislili da će njih dvoje pronaći zajednički jezik i skupa prevladati sve teškoće i nesporazume. Ne bi im bilo prvi put. Jer njih dvoje su se jako voljeli, ali su se, bome, znali i žestoko posvađati. No, ljubav je u prošlosti bila jača od razmirica. Ovaj put nije tako - kažu Natašini i Joškovi prijatelji, koji su se do posljednjeg trenutka nadali da će Lokas doći na nedavnu premijeru predstave “Amadeus” u kojoj glumica igra Constanzu, Mozartovu suprugu.

Najbolje godine

No Joška u publici nije bilo, što je mnoge podsjetilo kako se uz svoju Natašu (s kojom se nakon nekoliko godina hodanja oženio krajem 2012. godine) nije pojavio ni na Dubrovačkim ljetnim igrama, kao ni na Splitskom i Budvanskom ljetu.

- Njihovi putovi su se razdvojili. Nataša je nedavno rekla kako smatra da njezine najbolje godine tek dolaze. A kako sada stvari stoje, te će godine dočekati bez Joška - kažu prijatelji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. rujan 2024 21:30