13. DREFT FASHION WEEK

Suzy Josipović: Grdić nam je najbolja manekenka jer ne volimo ‘vješalice’

 Šime Šokota/CROPIX

ZAGREB - Tradicionalno na trećoj, i završnoj, večeri Dreft Fashion Weeka u balonu u Boćarskom domu u Zagrebu dodijeljene su modne nagrade Manda, najboljim dizajnerom proglašen je Zoran Aragović, koji stoji iza branda Bitemystyle, a najbolja mlada dizajnerica je Maja Hrastinski, dok je titulu najbolje manekenke ponijela Aleksandra Grdić.

- Manekenka koja nosi neku reviju mora imati dobar izražaj, taj faktor x, a Aleks ga ima. Bitno je samopuzdanje, a ne da li je mršava ili debela.

Ako ima malo viška, to ne smeta, bolje nego da je vješalica - smatra Suzy Josipović Redžepagić, jedna od organizatorica DFWZ. Aragović je predstavio svoju novu kolekciju, grubog prijevoda “Zagrizi moj stil”, kroz spoj koncerta, performansa i modne revije, a kao zaštitno lice predstavio je Anđu Marić.

Milena Rogulj je za prezentaciju svojih haljina napravljenih od spužvastih materijala osmislila performans u kojem su se, uz zvukove bubnjeva, pozornicom kretali muški manekeni odjeveni u kreacije nalik kimonu. Na zadnjoj večeri još su se predstavile Marta Butolić, Natalija Smogor, Artiđana by Ana, a event je zaključila revija In Sportina Grupe. .

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 10:33