PONOVNO SRETNO ZALJUBLJENA

Suzana Štimac i Damir Milačić čekaju prinovu

Nekadašnja Miss Jugoslavije i bivša supruga Igora Štimca u vezi je s bivšim košarkaškim reprezentativcem
 Boris Kovačev/CROPIX

Slikarica, nekadašnja Miss Jugoslavije i bivša supruga Igora Štimca, Suzana Štimac, ponovno je i, navodno, sretno zaljubljena u bivšeg košarkaškog reprezentativca Damira Milačića, prenosi Extra, a on je nedavno proveo četiri dana u njezinom stanu na splitskim Bačvicama.

No, to nije jedina novost u životu Suzane Štimac jer s dugogodišnjim košarkašem belgijskog prvaka Charleroia, kako tvrdi portal Index, već za nekoliko tjedana očekuje i bebu. U vezi su posljednjih osam mjeseci, a ljubav je planula ubrzo nakon mučnog razvoda od trenera NK Zagreb Igora Štimca, za koji je bivši ‘vatreni’ reprezentativac preuzeo odgovornost.

U 19 godina dugom braku Štimčevi su dobili troje djece, 19-godišnjeg Luku, 16-godišnju Miju i 12-godišnju Deu, koji su, navodno, zadovoljni majčinim izborom novog muškarca u životu. Jednako tako i Suzana je odlično prihvaćena od strane obitelji Milačić. Suzana i Damir već su navodno kupili i zemljište u zagrebačkoj podsljemenskoj zoni, a bivša gospođa Štimac zajedno s djecom nerijetko navrati i do Miličićevog stana u Španskom.

Bivšeg košarkaša uskoro očekuje i trenerski angažman u jednom klubu u Antwerpenu, no ljubav koju je Suzana Štimac napokon pronašla udaljenost neće umanjiti. Na svom Facebook profilu Damir Milačić i njegove sestre nisu štedili riječi hvale za njegovu novu odabranicu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. rujan 2024 12:50