TEŠKE RIJEČI

SUPERMODEL OPTUŽUJE COSBYJA 'Skinuo se i popeo na mene. Ujutro sam osjetila snažnu bol...'

 Screenshot Entertainment Tonight

Slavni američki komičar Bill Cosby u zadnje se vrijeme sučelio se s nizom optužbi bivših ljubavnica koje tvrde da ih je brutalno silovao. Posljednja koja je u javnost izašla sa sličnom pričom je supermodel Janice Dickinson.

Ona je u intervjuu za Entertainment Tonight ispričala do u detalje kako je izgledao njen posjet kući slavnog Cosbyja kada ju je pozvao na večeru kako bi porazgovarali o ulozi poznatom Cosby Showu.

Prema njenoj priči jedna od posljednjih stvari koja se sjeća je da joj je Cosby ponudio čašu vina i tabletu za koju je mislila da je za bolove u želucu.

- Sljedeće jutro sam se probudila bez pidžame na sebi i sa sjemenom među nogama. Sjećam se da me seksualno napastovao prije nego što sam izgubila svijest - rekla je Dickinson.

Također, prisjetila se kako je posljednja stvar koje se sjeća te večeri je trenutak kada se Cosby skinuo i popeo na nju. Sljedećeg jutra osjetila je snažnu bol.

Događaji koje je Dickinson ispričala odvio se 1982. godine na jezeru Tahoe u Kaliforniji.

Tijekom intervjua spomenula je kako je ove detalje napisala u svojoj autobiografiji 2002. godine, ali su je komičar i njegov odvjetnik natjerali da ih ukloni.

Podsjetimo, prije Dickinson, svoju je priču javno ispričala Joan Tarshis. Ona tvrdi da Cosby dva puta silovao u Los Angelesu 1969. godine.

Osim njih dvije i Barbara Bowman je javno izašla s optužbama protiv slavnog komičara. Ona tvrdi da joj je glumac 'isprao mozak' kad je imala 17 godina nakon čega ju je nekoliko puta seksualno napastovao.

Cosbyjev odvjetnik John. P. Smith nedavno je rekao da optužbe protiv njegovog klijenta nisu istinite.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. rujan 2024 09:49