INSTAGRAM TOP 11

ŠTO SU NAŠI CELEBRITYJI RADILI OVIH DANA Poznate mame uživaju s djecom, 'solo igračice' u izazovnim pozama, a Nina Badrić s Bandićem

 Foto: Instagram

Domaće zvijezde sve su prisutnije na popularnom Instagramu i sve češće razveseljavaju svoje obožavatelje privatnim fotografijama.

Prethodnog tjedna poznate domaće zvijezde: pjevačice, glumice, TV voditeljice i starlete - uživale su u poslovnim, ali i privatnim obavezama.

Nina Badrić (43) večer je provela u društvu zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića. Glumica Ana Gruica (32) naporno vježba kako bi skinula kilograme nakupljene u trudnoći. Pjevačica Žanamari Lalić (34) uživa u majčinstvu, baš poput Nives Celzijus (33) koja je obožavatelje iznenadila jednom pristojnom i obiteljskom fotografijom.

Antonija Blaće (36) je s fanovima podijelila fotografiju proslave svog rođendana, Maja Šuput (36) uzela je predah između snimanja emisija Tvoje lice zvuči poznato, a jednako izazovnu pozu zauzela je i pjevačica Lana Jurčević (30).

U fotogaleriji također saznajte što su prethodnog tjedna radile Severina (43), Iva Balaban (38), Jelena Rozga (38) i Tatjana Dragović (34).

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. rujan 2024 11:22