NIŠTA OD SELFIEJA

ŠTO ĆE BITI S ULAZNICAMA OD 14.020 KN? Platili bogatstvo da upoznaju Biebera, a on više ne može: 'Umoran sam od fanova'

 Ian Gavan/Getty Images

Justin Bieber je u svoju svjetsku turneju Purpose uklopio i Hrvatsku te će 9. studenog ove godine održati koncert u Areni Zagreb. Vijest je, naravno, oduševila ljubitelje pop pjevača pa su mnogi pohrlili osigurati si mjesto i kupiti karte još u prosincu, kad su karte puštene u prodaju.

Samo nekoliko dana nakon što su karte postale dostupne, organizator koncerta tvrtka MPG objavila je da je u samo tri dana prodano više tisuća ulaznica fanovima diljem svijeta. Organizator je također potvrdio da je već prvi dan prodano šest VIP ulaznica po cijeni od 14.020 kuna. Radi se o jedinstvenoj ulaznici koja omogućuje uživanje u koncertnom spektaklu u posebnom odjeljku na kraju pozornice, najbliže Justinu, zatim upoznavanje i selfie s pjevačem prije početka koncerta, kao i obilazak backstagea.

Fanovi koji imaju mogućnost izdvojiti toliko novaca trebali su dobiti i posebne poklone, ekskluzivnu #GetClosertoJustin pločicu, premium robni paket i službenu ukrasnu ploču – suvenir u ograničenom izdanju.

Međutim, sve je to sad dovedeno u pitanje. Naime, Bieber je prije dva dana na svom službenom profilu na Facebooku napisao:

‘Ljudi, volim vas. Otkazujem svoje susrete s obožavateljima. Koliko god uživam u susretu s nevjerojatnim ljudima, ali me ti susreti iscrpljuju i ispunjavaju stranom energijom nakon čega se osjećam iscrpljeno i nesretno. Želim da se ljudi vesele i smiju, ali ne na moj račun jer se nakon toga osjećam mentalno i emotivno iscrpljeno, toliko da me odvede u depresiju. Teško mi je nositi se s tuđim očekivanjima. Nikad vas nisam želio razočarati, no radije ću vam priuštiti koncert i albume kao što sam obećao. Ne mogu vam reći koliko mi je žao i volio bih da mi sve to ne pada tako teško. Želim zadržati zdrav način razmišljanja i pružiti vam najbolji show koji ste ikad vidjeli!’





Love u guys.. I'm going to be canceling my meet and greets. I enjoy meeting such incredible people but I end up feeling...

Posted by Justin Bieber on Tuesday, March 22, 2016




Kako piše Novi list, američki organizator turneje poručio je fanovima: ‘Tijekom posljednjeg koncerta dogodio se incident s osiguranjem zbog kojeg se naš tim sastao i razmislio na koji način su vođeni susreti s obožavateljima. Justinova nova turneja održava se u novim koncertnim prostorima i još su uvijek moguće promjene. Svima kojih se ovo tiče, nudimo povrat novca ili alternativu u obliku VIP-druženja. Jedino više nije moguća fotka s njim.’

Naravno, vijest je stigla i do hrvatskih fanova i organizatora koji su također ostali iznenađeni. ‘U ovom trenutku ne možemo komentirati izjavu Justina Biebera vezanu za upoznavanje s obožavateljima u sklopu njegove turneje Purpose. U stalnom smo kontaktu s njegovim menadžmentom i čim budemo imali službene infomacije o detaljima europskog dijela turneje podijelit ćemo ih s javnosti’, rekao je organizator hrvatskog koncerta Joe Bašić za Novi list .

Trenutno na stranicama Eventima u online prodaji nema ponuđenih VIP ulaznica. Najskuplja trenutno dostupna ulaznica stoji 1.465 kuna za VIP ložu, a čim stignu službene informacije oko spornih ulaznica i eventualnog povrata novca obavijestit ćemo i vas.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 12:39