POD OPSADOM

Steven Seagal napastovao i unuku Raya Charlesa?

Seagal odbacuje sve optužbe i tvrdi da dvije žene koje su se naknadno javile s optužbama čak nikada nije ni upoznao

Nakon što ga je početkom mjeseca bivša manekenka Kayden Nguyen optužila za seksualno napastovanje i iskorištavanje, Stevena Seagala sada za ista nedjela optužuju još dvije žene, a jedna od njih navodno je unuka legendarnog Raya Charlesa.

Trojka se drži zajedno

Blair Robinson sudu je navodno predala potpisanu izjavu u kojoj opisuje svoje iskustvo s nekadašnjom akcijskom zvijezdom, sve kako bi pomogla 23-godišnjoj Kayden u njezinoj tužbi protiv Seagala kojom traži odštetu u visini milijun dolara. Ono što sve tri žene imaju zajedničko jest činjenica da su sve radile za glumca te dale otkaz kada je njegovo ponašanje postalo neprimjereno i kada im je bilo jasno da on želi seksualne odnose. Blair je, tvrdi, otkaz dala već nakon prvog radnog dana.

Seagal optužbe demantira

Glumca je upoznala 2004. godine na sprovodu svog poznatog djeda, a nakon ispraćaja, piše u sudskim dokumentima, s ocem je otišla u glumčevu kuću kako bi razgovarala o poslu koji joj je Steven ponudio. Mjesec dana kasnije počela je raditi za njega kao osobna asistentica, ali već prvi dan, kako tvrdi, Seagal je došao u njezinu sobu uz objašnjenje kako je u opisu njezina posla i masiranje. Tada joj je i - masirajući nju - pokazao kako se pravilno to radi.

“Tada mi je postalo jasno da od mene želi i očekuje seksualne usluge”, napisala je Robinson koja je nakon toga dala otkaz.

Identitet druge žene koja zajedno s Blair podržava Kaydenine optužbe nije otkriven, ali njezino je iskustvo slično. Seagal sve optužbe odbacuje, a njegov odvjetnik tvrdi da dvije žene koje su se naknadno javile s optužbama čak nikada nije ni upoznao.

I bivša supruga napada

I dok se glumac bori s optužbama, njegova bivša žena Kelly LeBrock, s kojom ima troje djece, sprema se objaviti autobiografiju u kojoj će progovoriti o vlastitom iskustvu silovanja i zlostavljanja. Na pitanje da li ju je Seagal ikada silovao, odgovorila je:

“Bila sam stalno silovana i zlostavljana kroz cijeli svoj život. No, imala sam život prije i poslije Stevena Seagala. Ova knjiga nije samo o njemu. No, bilo dobro ili loše, on je bio dio mog života.”

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 17:31