DUHOVNA OBNOVA?

STAVROS NAPRAVIO SKANDAL U ITALIJI Pjevač na Kronplatzu s 2.5 promila sletio autom u jarak pa izvrijeđao policajce

Opatija, 290509.U Opatiji se 29. i 30. svibnja odrzava 14. Hrvatski radijski festival (HRF). Na finalnoj veceri zabavne glazbe odrzanoj na Ljetnoj pozornici nastupilo je 20 autora. Grand prix osvojio je Miroslav Skoro, nagradu slusatelja radijskih postaja Drazen Zecic, a nagradu urednika radijskih emisija Jole.Na slici Jasmin Stavros.Foto: Tea Cimas / Cropix
 Tea Cimas / Cropix

Pjevač Jasmin Stavros na popularnom skijalištu Kronplatzu početkom je godine izazvao pravi skandal, javlja Dnevnik.hr.

Jasmin je 9. siječnja u 15,30 sati sa svojim automobilom završio u jednom jarku, a prema riječima predstavnika karabinjera u gradu Brunicu, pjevač je talijanske policajce koji su došli na mjesto nesreće izvrijeđao i nije želio pristati na alkotest.

Kada je naposlijetku pristao na testiranje, izmjereno mu je čak 2,5 promila alkohola u krvi, što je višestruko prekoračenje dozvoljenog s obzirom da Talijani toleriraju samo 0,5 promila, pa je Jasminu oduzeta vozačka dozvola na godinu dana.

Osim toga, Stavrosu će biti izrečena kazna između tri i devet tisuća eura, uz koju će još morati platiti troškove postupka, dok je pjevačev automobil zaplijenjen i bit će prodan na dražbi.

Splićanin se nije odazvao na pozive novinara Dnevnika.hr, a njegov menadžer Branko Pajić kratko je izjavio da o tome ne zna ništa.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 22:12