ŠTO SE TO DOGAĐA?

SRPSKI MEDIJI NANJUŠILI NEVOLJE U RAJU OBITELJI KOJIĆ Je li to došlo do prvog velikog sukoba između Severine i voljenog Igora?

 Instagram

Tomica Petrović već je godinama Severinin menadžer koji zna sve njezine tajne i pažljivo bira svaku njezinu poslovnu ponudu.

No, srpski Alo sada piše da bi tu poziciju htio zauzeti Severinin suprug Igor Kojić, što je, prema šuškanjima, postao glavni predmet njihovih rasprava.

Kako piše Alo, pjevačicu je razbijesnilo kad je s karticom koju ona i Igor zajedno koriste poželjela prijateljici kupiti rođendanski poklon, a na njoj nije bilo dovoljno novaca. Navodno je pjevačicu to nagnalo da napadne Igora jer se miješa u njezinu karijeru i želi menadžerski posao.

Igor je na početku veze sa Severinom imao nesuglasica navodno upravo sa Severininim menadžerom kada je izrazio želju da i on sudjeluje na jednom od sastanaka za koncert koji je pjevačica trebala odraditi u Njemačkoj.

- Igor je bio nogometni menadžer, no ne shvaća da su glazba i nogomet dvije različite stvari. Ovo je prvi put da je Severina pobjesnila u godinu dana otkako je u vezi s Igorom. Smatra da je dovoljno da Igor ide svugdje s njom, ali mu neće dozvoliti da odlučuje o nastupima i financijama - tvrdi izvor za Alo.

No srpski portal piše i da je Petrović za njih te navode demantirao i rekao kako nije istina da se Igor želi baviti Severininom karijerom te da do nikakvog sukoba između njih nije došlo.

Severina i Igor na glasine se ne obaziru, a protekla su dva mjeseca proveli na putovanjima i nadoknadili odlazak na medeni mjesec jer si zbog obaveza to nisu mogli priuštiti odmah nakon vjenčanja u studenom.

- Ima li ljepšeg osjećaja od dubokog uvjerenja da je pokraj nas netko tko može spriječiti sve ono što bi nam moglo nauditi - napisala je prošle godine pjevačica uz jednu od fotografija sebe i Igora.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 21:41