STARLETA BEZ SPONZORA

SORAJA U FINANCIJSKOM GLIBU Imućni biznismen koji joj je plaćao skupe provode zbrisao s Ibize: 'Svoj je račun platio, a ona je na recepciji doznala da je dužna'

 Instagram

Bivša Big Brother zvijezda Soraja Vučelić doživjela je neugodno iskustvo prošlog rujna na Ibizi, kad ju je gospodin s kojim se družila ostavio u hotelu s dugom od 5.000 eura, otkriva Kurir .

Sa starletom je bila i njezina prijateljica Sara Trajanović. Soraja se navodno dogovorila da s njom i Sarom ide i muškarac koji bi snosio troškove njihovog boravka u Španjolskoj, no on je iz nepoznatog razloga pobjegao a njima je ostavio dug.

Soraja nije imala 5.000 eura, koliko je iznosio račun, pa je morala zamoliti prijatelje za pomoć.

‘Soraja i Sara boravile su u jednom od najluksuznijih hotela. Imale su prohtjeve i van hotela, a sve izlaske, ručkove i večere financirao je biznismen koji je trebao platiti i troškove boravka u hotelu. Međutim, Soraja se posvađala s njim, pa je on, revoltiran njezinim bahatim ponašanjem, jednog jutra napustio hotel. Svoje troškove je podmirio. One su shvatile da su ‘u nevolji’ tek na recepciji’, rekao je izvor za Kurir.

Soraja i Sara navodno su se pokušale izvući pričom da su pokradene, no kako im to nije pošlo za rukom, morale su tražiti pomoć.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 12:02