OKREĆE STRANICU

SORAJA SELI IZ SRBIJE I ODLAZI U MONTE CARLO 'Iskreno, sve mi se smučilo, selidba u inozemstvo bila je samo pitanje vremena. A evo i zašto...'

 Instagram

Soraja Vučelić odluku o selidbi iz Srbije donijela je nakon što su joj zapalili džip u Crnoj Gori jer joj je ta afera izazvala mnogo problema na poslovnom planu, ali i u obitelji, piše srpski Kurir.

- Otac joj se razbolio, a teta joj je imala infakt. Možda bi i ranije otišla, ali potpisala je ugovor za kviz 'Kolo sreće', a snimanja traju do travnja pa će nakon toga otići - otkrio je izvor.

Srpska starleta preselit će se u Monaco.

Prijateljima je rekla da na proljeće odlazi iz Beograda jer više ne može trpjeti razne afere koje joj se smještaju, a u kojima, kako ona tvrdi, nije ni sudjelovala.

Soraja je već nekoliko puta boravila u Monaku gdje je upoznala dosta ljudi, no Beograd i Crnu Goru i dalje će posjećivati zbog poslova, iako se ne planira zadržavati dulje od tjedan dana.

- Iskreno, u Srbiji mi se sve smučilo. Odlazak u inozemstvo svakako sam imala u planu, samo je bilo pitanje vremena, ali o detaljima ćemo drugom prilikom - izjavila je Soraja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 12:32