INTIMNA SA ŠAMPIONOM

ŠOKANTNO 'Ja sam djevojka Michaela Phelpsa! Seksali smo se na utakmici, ali ja sam rođena kao muškarac'

 Facebook

Olimpijac Michael Phelps našao se u centru pozornosti nakon što se Taylor Lianne Chandler proglasila njegovom djevojkom. Nakon toga detalji o ovoj plavuši počeli su curiti u medije, a ni sama nema ništa protiv da plasira pojedinosti o privatnom životu u tabloidima.

Tako je u posljednjem intervjuu ispričala sve o nevjerojatnoj intimnosti koju je doživjela s Phelpsom kad su se, prema njezinim riječima, seksali na nogometnoj utakmici Baltimore Ravensa.

'Družiti se s njim izgledalo je kao ljubavna afera dvoje tinejdžera. Nikad se nisam osjećala tako ugodno i prihvaćeno u svakom smislu kao kad sam bila s njim', izjavila je Taylor.

Prije toga je u intervjuu za National Enquirer opisala kako su završili zajedno. 'Jedna stvar vodila je drugoj, tako smo završili vodeći ljubav između poluvremena. Kasnije smo se opet seksali. Intimnost koju smo imali je nevjerojatna! Po prvi put u životu zbog nekog sam se osjećala kao prava žena', komentirala je u intervjuu.

Tad je komentirala i kako slavom plivaču nikad nije lagala za svoju prošlost već to niti jednom nije iskrsnulo u razgovoru.

Navodno je upravo ona bila s njim u autu kad je krajem rujna sportaš uhićen zbog vožnje pod utjecajem alkohola te su tijekom cijele njegove rehabilitacije, koju je završio prije nekoliko dana, bili u kontaktu.

No, sad misli kako je slavni plivač mogao ostaviti kad zna da je hermafrodit iako je, prema pisanju Daily Maila, upitno je li plavuša ikad zaista bila s Phelpsom, a on se po pitanju ovih navoda još nije oglasio.

Ova 41-godišnjakinja rođena je kao hermafrodit, imala je muške genitalije, ali ne i testise, a ujedno je imala i maternicu, ali ne i jajnike. Po rođenju roditelji su joj dali ime David Roy Fitch, ali u tinejdžerskoj dobi podvrgnula se hormonalnoj terapiji, promijenila ime te u ranim dvadesetima otišla na plastičnu operaciju kako bi se riješila muških genitalija.

'Nikad nisam bila muškarac, nikad nisam živjela kao muškarac. Nitko ne može reći da me se sjeća kao muškarca ili čak naći fotografiju na kojoj izgledam kao muškarac. Postoje ljudi koji me se sjećaju kao androgenog djeteta', komentirala je jednom prilikom na Facebooku.

Također, na društvenim mrežama otkrila je kako je izgledalo njezino odrastanje.

'Prvo sam uzela ime Paige Victoria Whitney. Sa 16 godina sam se legalno emancipirala od svojih roditelja, a od kuće sam otišla još sa 15 godina. Sa 18 godina sam dva puta upala u nevolju, jednom zbog čeka bez pokrića, a drugi put zbog vožnje pod utjecajem alkohola. Sa 19 godina sam mislila da bi bilo pamettno ucjenjivati nekog da mi da novac za moju operaciju spola, a čim sam dobila novac uhitili su me i optužili za iznudu. Provela sam 30 dana u zatvoru jer me bilo previše sram reći obitelji što se dogodilo misleći kako nitko neće saznati. Iako na mom rodnom listu i vozačkoj dozvoli piše da sam žensko, stavili su me ućeliju s još tri muškarca i oni su me silovali', napisala je svoju ispovijest na Facebooku.

Otkako je postala žena, Taylor svoje vrijeme posvećuje borbi za rodna prava.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 20:33