SMRT NA SETU MARTINA SCORSESEA Jedan zaposlenik izgubio život, dvojica ozlijeđena

Director Martin Scorsese poses in the press room with the Best Director for a Motion Picture award for "Hugo" at the 69th Annual Golden Globe Awards held at the Beverly Hilton Hotel on January 15, 2012 in Beverly Hills, California. Kevin Winter/Getty Images/AFP== FOR NEWSPAPERS, INTERNET, TELCOS & TELEVISION USE ONLY ==
 KEVIN WINTER

Jedan od zaposlenika koji su radili na setu novog filma 'Silence' Martina Scorsesea ovog tjedna je poginuo te su još dvije osove ozlijeđene nakon što se urušio strop zgrade u kojoj su snimali.

Riječ je o radnicima jedne agencije koja je obavljala pretprodukcijske poslove u tajvanskom CMCP studiju, piše The Wrap.

'Dogodila se strašna nesreća u CMPC studiju u Tajvanu gdje je film Martina Scorsesea u pretprodukciji. Zgrada u kojoj su bili radnici smatrana je nesigurnom za snimanje filma pa su radnici bili angažirani kako bi je osigurali, ojačali strukturu i popravili kvarove. Nažalost, došlo je do tragične nesreće. Svi smo u šoku i jako smo tužni zbog ovog nemilog događaja. Ovim putem izražavamo sućut obiteljima stradalih', stoji u službenoj izjavi.

'Silence' je drama temeljena na romanu Shūsaku Endōa u kojem glavne uloge imaju Liam Neeson, Andrew Gardiled i Adam Driver.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. rujan 2024 01:27