RAZUZDANI TULUM

SLUČAJNIM ODABIROM ZAVRŠILA U KREVETU S BIEBEROM 'Svjetla su se ugasila i počeli smo se ljubiti. Uskoro je stigla i još jedna cura'

Laura Carter manekenka je koja je poslije koncerta u Londonu slučajnim odabirom završila u hotelskoj sobi Justina Biebera. Pjevač je imao privatni tulum na koji je zbog razuzdanosti uzvanika pozvana i policija.

Britanska manekenka otkrila je detalje provoda sa slavnim i problematičnim glazbenikom.









- Bila su četiri muškarca i deset djevojaka. Sve su bile vrlo glamurozno. Justin je pokazivao svoje plesne pokrete - ispričala je Laura.

Dodala je da nema fotografje s tuluma jer je mobitel morala ostaviti na ulazu.

Poslije nekoliko čaša šampanjca, Justin je pokrenuo igru istine i izazova nakon čega je jednu od djevojaka poveo sa sobom u spavaću sobu. Nakon 20 minuta samo u boksericama došao je po Lauru.

- Bilo je nevjerojatno i nestvarno. Svjetla su bila ugašena i počeli smo se ljubiti uz zid. Tamo je bila ta još jedna djevojka. Ubrzo smo Biber i ja legli na krevet i počeli se zabavljati s njom - rekla je manekenka.









No kako je rekla, druga djevoka ubrzo je napustila sobu jer joj se nije svidjelo što Justin više pažnje posvećuje njoj.

- Činilo se da mu je to i drago, činio se sretniji kad smo ostali samo ja i on. Seks je bio odličan - rekla je.

Hotel je napustila u pola sedam ujutro, a na recepciji je saznala da je tijekom noći dolazila i policija jer je jedna od djevojka imala živčani slom.

Zabrinula se za prijateljicu koju nije mogla naći, no na kraju se ispostavilo da je s djevojkom sve u redu te da je na sigurnom.

S Justinove strane još nema komentara na tvrdnje britanske manekenke.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. rujan 2024 10:14