ČEKA SE ODLUKA

SLUČAJ BIEBER U BIJELOJ KUĆI Hoće li Obama narediti njegovu deportaciju u Kanadu?

 Miami Police

WASHINGTON - Hejteri Justina Biebera u srijedu su barem u jednome došli na svoje.

Peticiji koju su pokrenuli na službenoj internetskoj stranici Bijele kuće, a kojom zahtijevaju deportaciju pjevača u rodnu Kanadu, odazvalo se više od 100.000 građana, što znači da će Bijela kuća i službeno morati zauzeti stajalište o ovom za njih krucijalnom pitanju.

'Mi, građani Sjedinjenih Država, smatramo da nas se krivo predstavlja u svijetu pop kulture. Zahtijevamo da se opasnom, nemarnom i destruktivnom drogerašu Justinu Bieberu oduzme zelena karta i da ga se deportira', stoji u tekstu peticije.

'On ne samo da je prijetnja sigurnosti našeg naroda, nego ima i nevjerojatno loš utjecaj na našu mladež. Mi građani tražimo da se Justina Biebera odstrani iz našeg društva', stoji još u peticiji, koja je pokrenuta 23. siječnja, na dan kada je mladi pjevač uhićen u Miamiju.

Bijela kuća prema zakonu mora u roku od 30 dana zauzeti formalni stav o svakoj peticiji koju potpiše 100.000 ili više građana.

Iako se većina peticija bavi ozbiljnim problemima, već je zabilježeno nekoliko bizarnih prijedloga, od kojih nijedan nije prošao. Tražilo se tako da pjesma 'Party in the USA' u izvedbi omniprezentne starletice Miley Cyrus bude proglašena novom američkom himnom, a bio je i jedan relativno sličan slučaj Bieberovom.

Iznervirani stajalištima o kontroli naoružanja britanskog trač kolumnista Piersa Morgana, koji ima večernju emisiju na CNN-u, građani su tražili njegovo protjerivanje u Ujedinjeno Kraljevstvo, no iz Bijele je kuće stigla odbijenica.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. rujan 2024 22:51