FINALISTI SHOWA

Slavuj iz Laduča, glumica ili televizijska voditeljica: Tko će ponijeti ‘prvu plesnu cipelicu’ u ovogodišnjem finalu Plesa sa zvijezdama?

Barbara Radulović, Saša Lozar i Mirna Medaković
 HTV

Plavokosi slavuj iz Laduča, glumica koja obožava čokoladu i televizijska voditeljica koja mašta o putovanju u Afriku, zemlju u kojoj bi se voljela baviti humanitarnim radom, finalisti su sedme sezone HTV-ova “Plesa sa zvijezdama”.

Jer, s novom sezonom došla su i nova pravila, pa smo umjesto osam ove jeseni pratili deset plesnih parova, a umjesto dvoje najboljih u završnicu su, nošeni ocjenama žirija i glasovima publike, prošli troje.

Barbara Radulović, Saša Lozar i Mirna Medaković tijekom proteklih emisija bili su bolji od Darka Janeša, Frane Domitrovića, Nike Pulića, Blaženke Leib, Ane Begić Tahiri, Nike Fleiss i Davora Radolfija. A u skladu s pravilima uvedenima u ovoj sezoni “Plesa sa zvijezdama”, u subotu će Mirna i njen partner Damir Horvatinčić, Barbara i Robert Schubert te Saša i Marija Šantek izvesti po dva plesa.

Nakon toga jedan će se par morati oprostiti od natjecanja, a dva najbolja para borit će se za pobjedu. Hoće li Barbara i Robert i u finalnoj emisiji dobiti maksimalne ocjene Milke Babović, Davora Bilmana, Dinka Bogdanića i Elia Bašana, ili će im račune pomrsiti Saša i Marija, odnosno Mirna i Damir, doznat ćemo sutra. Dotad, finalisti za Studio otkrivaju čega su se u ovom showu najviše bojali, koji bi dar voljeli naći pod jelkom, te što će raditi nakon što emisija završi.

• Jeste li se na početku showa nadali da ćete ovako daleko dogurati?

Barbara: - Kad su ovakve stvari u pitanju, nemam velika očekivanja. Ne, nisam.

Saša: - Ni približno!! Rekao sam samom sebi: dokle ide, ide. Ali mi je jako drago da smo Marija i ja došli skoro do kraja.

Mirna: - Niti na fakultetu nisam učila za dvojku, pa ni u showu ne bih počinjala ‘igru’ bez truda, veselja, nade i natjecateljskog duha.

• Koji vam je ples bio najteži?

Barbara: - Ne mogu se odlučiti. Možda samba i slowfox.

Saša: - Jako mi je teško bilo svladati latino plesove. Trebalo mi je vremena da opustim kukove. Ali, na moje veliko čuđenje, uredno smo baš za latino plesove dobivali najbolje ocjene.

Mirna: - Moram priznati da mi je svaki ples zadao neku muku, nekad je to bio položaj ruku, nekad držanje, nekad zapamtiti korake. Ali niti jedan mi nije bio mrzak.

• Što mislite, u kojem ste plesu bili najbolji?

Barbara: - To znam! Jive! To mi je bio pravi užitak plesati.

Saša: - Mislim da sam bio dobar u paso dobleu.

Mirna: - Najviše sam uživala u sambi i paso dobleu.

• S kim ćete zaplesati nakon završetka showa, a da nije vaš televizijski plesni partner?

Barbara: - Sa svima koji su mi tijekom ove tromjesečne avanture bili najveća potpora. Dakle, s članovima obitelji i frendicama.

Saša: - Lista se već počela slagati jer sad svi misle da sam profesionalac, a jedva da znam svoje plesne korake! Dakle, mogu birati, ali prvu priliku da nakon showa zapleše sa mnom dobit će moja žena.

Mirna: - Sa svojim prijateljima koji su me bodrili i podržavali.

• Kako ćete proslaviti eventualnu pobjedu u ‘Plesu sa zvijezdama’?

Barbara: - Zavrtit ćemo janjca!

Saša: - Svaki prolaz iz emisije u emisiju slavio se poput pobjede.

Mirna: - Za završetak cijele priče, ma koje mjesto osvojila, počastit ću se masažom stopala koja su, ovom prilikom, najviše stradala.

• Na koji način ćete proslaviti Božić? Tko je u vašem domu zadužen za pripremu blagdanskih delicija?

Barbara: - Badnjak uvijek provodim u krugu obitelji, nakon čega proslavim i s prijateljima. Tako će biti i ove godine. Radulovići nisu baš od priprema slastica, uglavnom smo za malo konkretnije stvari poput odojka, kao i za morske delicije za koje je zadužen moj tata.

Saša: - Božić je kod mene uvijek obiteljski dan. Puno veselja, poklona, fine hrane… Žene u familiji izvedu nemoguće jer pripremiti toliko hrane u tako kratkom roku mora biti neki trik… Ali buzara je moj zadatak.

Mirna: - Za Badnjak je cijela obitelj kod moje tete koja je zadužena za slane delicije, a moja mama za slatke.

• Koji biste poklon voljeli vidjeti pod jelkom?

Barbara: - Ma samo neka bude puno pusica i zagrljaja.

Saša: - Bilo što. Samo da se iznenadim i uvjerim da je netko slušao cijelu godinu. Vrijednost je apsolutno nebitna.

Mirna: - Prave vunene čarape.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 04:48