AMERIČKA ZVIJEZDA

SLAVNI GLUMAC PRIZNAO 'Zlostavljao sam tri djevojčice, kajem se zbog toga, više nemam takve nagone'

 AFP

Nakon što je u medijima objavljena snimka na kojoj glumac Stephen Collins govori kako je seksualno zlostavljao djevojčice, za časopis People zvijezda serije 'U sedmom nebu' otvoreno je priznao svoja zlodjela te dodao kako je riječ o tri djevojčice.

Kako je otkrio, riječ je o tri djevojčice koje je zlostavljao između 1973. i 1994. godine, ali kaže da nije napravio ništa toliko strašno koliko je to prezentirano u medijima.

'Prije 40 godina sam učinio nešto zaista grozno i zbog toga se kajem. Radim na tome da se iskupim za ono što sam napravio i odlučio sam se suočiti s ovim problemima jer su mediji prije dva mjeseca objavili snimku razgovora kojeg sam vodio sa svojom bivšom suprugom Faye Grant. Snimka je napravljena tijekom bračne terpaapije bez mog dopuštenja ili dopuštenja našeg terapeuta', izjavio je 67-godišnjak za People.

Istaknuo je kako s djevojčicama nije imao seksualne odnose već se skinuo pred njima gol, a jednu od djevojčica natjerao je da ga na nedoličan način dodiruje.

U svojoj ispovijesti za People nekoliko puta je istaknuo kako se to dogodilo u dalekoj prošlosti te kako takvo što nije napravio unatrag 20 godina niti je u tom periodu imao nagone koji bi ga nagnali na takav čin opet.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 06:31