PROVOD MAME I KĆERI

Slavica Ecclestone kupuje luksuzan stan u središtu Beograda za 300.000 eura!

Želi komforan stan na atraktivnoj lokaciji
 Siniša Sunara/CROPIX

Još tijekom braka sa šefom Formule 1 Slavica Ecclestone svaki je trenutak koristila za posjet ovim prostorima. Ljeto je bilo rezervirano za krstarenje Jadranom, a zima za posjete kontinentalnim krajevima, rodnoj Banjoj Luci, a i izleti u Beograd bili su joj omiljena zabava.

Ulaganje u nekretnine

Stoga ne čudi što se Slavica odlučila i za kupnju stana u srpskoj metropoli. Njezine i Berniejeve kćeri također vole ulagati u nekretnine i pritom ne štede, pa si je Tamara nedavno priuštila vilu u Londonu, a mlađa Petra prošle godine luksuznu rezidenciju u Los Angelesu.

Cijena prava sitnica

Tako je jedna od najbogatijih žena svijeta, 54-godišnja Slavica prošli tjedan u posjet Beogradu došla s kćeri Tamarom, a uz zabavu i obilazak restorana i splavova majka i kći, donosi srpski Alo, sastale su se i s agentom za nekretnine. Bile su složne u želji da kupe velik i komforan stan na nekoj od atraktivnijih beogradskih lokacija, a jedan od uvjeta je i da nekretnina ima lift kojim se do stana može popeti iz garaže, što bi im dodatno osiguralo privatnost.

Kako je Tamara za svoju londonsku vilu lani izdvojila 56 milijuna eura, a Petra za svoju u Los Angelesu čak 70 milijuna eura, 300.000 eura, koliko je Slavica spremna dati za stan u Beogradu, djeluje kao prava sitnica, posebno kad se u obzir uzme da tamo vrlo često svrati, kao i da joj boravci u hotelima već idu na živce, a i na taj način ne može doći kad god poželi, a da za to nitko ne zna.

Svojoj starijoj kćeri Tamari mama je usput pokazala i sve čari bogatog beogradskog noćnog života, pa će bogata nasljednica vjerojatno i sama često koristiti luksuzni stan koji Slavica namjerava kupiti. Za svoje društvo bivša gospođa Ecclestone u beogradskom je restoranu Porto Maltese organizirala bogatu večeru, na kojoj su bili njezini bliski prijatelji Melina i Haris Džinović.

Koliko je atmosfera bila opuštena, svjedoči i činjenica da je vrckasta Slavica u jednom trenu završila u Džinovićevu krlu, što ni najmanje nije smetalo pjevačevoj supruzi. Cijelo se društvo odlično zabavljalo i razlišli su se tek pred jutro. A to nije bila jedina zabava na koju su majka i kći otišle jer obje su bile pozvane i na rođendan srpske tenisačice Ane Ivanović, a neumorno su obilazile i beogradske splavove.

Voli janjetinu i grah

Slavica Ecclestone može si, u svakom slučaju, priuštiti nekretninu u bilo kojem dijelu svijeta, ali njezina vezanost za prostor bivše Jugoslavije i druženja s prijateljima uvijek su joj bila ispred onih sa svjetskim jet setom.

Iz srpske prijestolnice Slavica Ecclestone može brzo stići i do rodnog sela Maglajani blizu Banje Luke, iz kojeg se odselila u Rijeku gdje se počela baviti manekenstvom. Mještani Maglajana vole se pohvaliti da je Slavica često znala iz rodnog sela naručivati domaću hranu - jaja, janjetinu, kajmak, grah i drugo, što bi joj svakog mjeseca dostavljali u London.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. rujan 2024 00:49