IZ LONDONA ANA MUHAR

Slavica Ecclestone: 'Britanski su porezi pregrozni. Selim se djeci u Spellingovu vilu'

 Drago Sopta/CROPIX

Ovih dana, dok se njezin bivši suprug odmara od svoje svadbene ceremonije u mondenom švicarskom skijalištu Gstaadt, Slavica Ecclestone dane provodi u Los Angelesu u društvu svojih kćeri, 28-godišnje Tamare i 24-godišnje Petre. Ženski klan Ecclestoneovih boravi kod Petre koja je nedavno sa suprugom Jamesom Stuntom, 27-godišnjim britanskim poduzetnikom, dom pronašla u Los Angelesu.

Daleko od svoje majke

Nedugo nakon spektakularnog vjenčanja u Italiji prošloga ljeta, najmlađa članica obitelji Ecclestone stacionirala se u vili vrijednoj 85 milijuna dolara koja je nekoć pripadala producentu serija “Dinastija” i “Beverly Hills” Aaronu Spellingu. Kuća prozvana Candyland, po Aaronovoj supruzi Candy, ima 123 sobe, salu za kuglanje, salu za umatanje poklona i salon za uljepšavanje. Radilo se ipak o “odličnoj investiciji”, rekla je Petra, pošto je kuću “kupila u pola cijene”, prva cijena bila je 150 milijuna dolara, a popust je dobila jer je platila gotovinom.

U Petrinu kalifornijskom susjedstvu uskoro bi se mogla naći i njena 58-godišnja majka Slavica koja je britanskim medijima već objavila da razmišlja o preseljenju u SAD zbog “groznih britanskih poreznika”. “Moje bi kćeri voljele da se preselim u Los Angeles. U Londonu su porezi previsoki. Moram se brinuti o sebi”, rekla je Slavica, čije bogatstvo se, nakon jednog od najskupljih razvoda u povijesti Britanije, procjenjuje na 734 milijuna funti. “Nisam siromašna, ali poreznici su grozni. Napustit ću London i otići u Los Angeles. Moje kćeri me uvjeravaju da je to ispravna odluka.” Jedini problem za nju bi predstavljala činjenica da bi živjela daleko od svoje majke koja živi u Rijeci. “Želim posjetiti svoju majku u rujnu. Ona ima 82 godine pa se brinem”. U društvu njenih atraktivnih kćeri Slavicu su na ulicama Los Angelesa već primijetili tamošnji paparazzi. “Provodim dan sa svojom mamom i sestrom, volimo L.A.”, napisala je neki dan Tamara Ecclestone na Twitteru.

Tamara je u krizi

Starija kći Slavice i Bernieja, koja je ranije izjavila da iz lojalnosti majci neće prisustvovati očevu vjenčanju, u Los Angelesu se oporavlja od prekida dugogodišnje veze s dečkom Omarom Khyamijem, britanskim brokerom porijeklom iz Sirije. Par, koji se namjeravao vjenčati, raskinuo je nakon što je Bernieju dostavljena vrlo eksplicitna snimka Omara i djevojke koja nije Tamara. Starija Berniejeva kći, koja se odnedavno bacila u poslovne vode lansirajući liniju proizvoda za kosu, u potrazi je za novim domom u Londonu, a vrijeme planira provoditi između Ujedinjenog Kraljevstva i SAD-a.

S ocem su na ‘vi’

Priča se da su odnosi između Bernieja i njegovih kćeri zahladili otkad se odlučio vjenčati sa 46 godina mlađom Brazilkom Fabianom Flosi, koju je upoznao nedugo nakon razvoda od Slavice. “On je oduvijek imao puno energije. Ima 81 godinu. Ona je u tridesetima. To je malo čudno. Možda razmišlja: imam još samo deset godina pa bolje da se zabavljam. Zato više vremena provodim sa svojom majkom. Nju ne zanima da pronađe novog muškarca. Žene su toliko razumnije od muškaraca”, komentirala je Tamara.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. rujan 2024 06:50