VELIKE PREKRETNICE

SKANDALI, NOVE LJUBAVI I PRINOVE u 2014. Ovo su događaji s domaće estrade koje ćemo najviše pamtiti

Godinu na odlasku naši slavni i poznati pamtit će po velikim prekretnicama; novim romansama, bebama, ali i uhićenjima
 CROPIX

Godinu na izmaku obitelj Cetinski pamtit će i po dobru i po zlu. Jer, početkom godine treći se put oženio Tony , a sredinom godine uhapšeni su njegova majka Vinka i tata Mirko zbog sumnji da su uz pomoć dvojice službenika riječke Porezne uprave lažirali porezne prijave.

Hrvatski Bonnie & Clyde, kako je ironično sebe i supruga prozvala Vinka, doživjeli su šok kada im je krajem srpnja policija u zoru banula u kuću, a potom ih u lisicama odvela u Rijeku, gdje su prenoćili u pritvoru, da bi naknadno bili pušteni da se brane sa slobode.

Ogorčeni Tony preko medija je javno dao podršku svojim roditeljima u čiju nevinost čvrsto vjeruje, a u teškim trenucima tješila ga je njegova supruga Dubravka s kojom se oženio u Las Vegasu u društvu imitatora Elvisa Presleyja i Marilyn Monroe. Svadba je naknadno proslavljena i u Vinkovcima u krugu mladenkine obitelji, a poseban tulum mladenci su za prijatelje koncem siječnja organizirali u Zagrebu.

Tony, naravno, nije bio jedini koji je tijekom 2014. uplovio u bračne vode. Ivica Kostelić i Elin Arnarsdottir u svibnju su se vjenčali u crkvi Svetog Marka u Zagrebu.

Na idiličan sunčani dan pred crkvom su se okupili obitelj i prijatelji, među kojima je bilo i nekoliko poznatih lica. Kum našeg poznatog skijaša bio je Natko Zrnčić-Dim, dok je njegova sestra Janica dobila čast biti kuma Elin. Šest mjeseci poslije postali su roditelji Ivana.

Ranko Suvar / CROPIX
Zagreb, 310114.Kafic Plaza, Slavonska avenija.Toni i Dubravka (Dujak) Cetinski odrzali su veceras zabavu za prijatelje povodom svog nedavnog vjencanja u Las Vegasu.Na fotografiji: Toni i Dubravka Cetinski.Foto: Ranko Suvar / CROPIX

Toni Cetinski i njegova supruga Dubravka (FOTO Ranko Suvar / CROPIX)

Glumac Amar Bukvić i PR stručnjakinja Alma Vukičević vjenčali su se u lipnju u Zagrebu nakon godinu i pol veze, a obitelj i prijatelje počastili su u restoranu na Šestinama. Sreću im nije pokvarilo ni olujno nevrijeme koje je zahvatilo grad baš tijekom razmjene zavjeta.

Po kiši koja je neprestano padala svoje vjenčanje pamtit će i Dalibor Matanić i Helena Minić. Glumica i redatelj vjenčali su se u crkvi Svete Foške u Vodnjanu nakon svega šest mjeseci ljubavne veze.

Zrinka Cvitešić još nije zaprošena, ali će 2014. pamtiti po novoj ljubavi - Niki Kranjčaru. Tridesetčetverogodišnja glumica i pet godina mlađi nogometaš prvi put su skupa snimljeni u travnju u Londonu na zabavi na kojoj je Zrinka slavila nagradu Laurence Olivier koju je dobila za ulogu u mjuziklu “Once”.

Niki i Zrinki ljubav se dogodila kada su joj se najmanje nadali, u trenutku dok su se još oporavljali od emocionalnih krahova izazvanih njenim prekidom šestogodišnje veze s glazbenikom Hrvojem Rupčićem i njegovim razvodom od supruge Simone, s kojom ima trogodišnju kćer Loree.

Damjan Tadic / CROPIX
Zagreb, 240514.U Crkvi sv. Marka na Gornjem gradu danas su se vjencali Elin Arnarsdottir i Ivica Kostelic.Na fotografiji: Elin Arnarsdottir i Ivica Kostelic.Foto: Damjan Tadic / CROPIX

Vjenčanje Ivice Kostelića (FOTO: Damjan Tadic / CROPIX)

Možda ljubav na isti način neočekivano iznenadi i Nives Zeljković Celzijus koja se jesenas razvela od supruga Dine Drpića, kao i Natašu Janjić koja iza svog prezimena više ne dodaje Lokas (priča se da se glumica iz stana koji je dijelila sa suprugom Joškom Lokasom iselila tijekom ljeta).

Tijekom 2014., nakon osam godina ljubavi, razveli su se i Lucija Šerbedžija i njen suprug, beogradski glumac Filip Gajić, a potkraj godine novinari su otkrili da najpoznatiji domaći chefovski par, Priska Thuring i Tomislav Gretić, koji su u braku bili devet godina, posljednjih mjesec dana više ne živi pod istim krovom.

Godinu na izmaku po prinovi u obitelji pamtit će Slaven Bilić kojega je početkom prosinca njegova dugogodišnja djevojka Ivana Đelum obradovala podarivši im kćerkicu Sofiju .

Nikolina Ristović u prosincu je također drugi put postala mama , a ona i njen suprug Vidoje svoju su curicu nazvali Una Sofia.

Zlatko i Piruška Canjuga u prosincu su također drugi put postali roditelji, a gospođa Canjuga rodila je u 49. godini i na svijet donijela djevojčicu.

Ranko Suvar / CROPIX
Zagreb, 310114.Kafic Plaza, Slavonska avenija.Toni i Dubravka (Dujak) Cetinski odrzali su veceras zabavu za prijatelje povodom svog nedavnog vjencanja u Las Vegasu.Na fotografiji: Nikolina Pisek sa suprugom.Foto: Ranko Suvar / CROPIX

Vidoje i Nikolina Ristović (FOTO Ranko Suvar / CROPIX)

Djevojčici, ali ne kćeri, nego unuci, nada se i Rajko Dujmić kojeg su se njegovi prijatelji iz Novih fosila otarasili priopćenjem medijima da Rajko više neće nastupati s njima jer se liječi u Vrapču.

- Otjerali su me, a sve sam im dao - emotivno je na to rekao Dujmić, koji nije mogao sakriti suze dok su njegovi bivši prijatelji u Beogradu, u sklopu oproštajne turneje Novih fosila, svirali bez njega.

S teškom bolešću bori se Anđa Marić. Hrabra pjevačica proljetos je otvoreno progovorila o svojoj dijagnozi: upali moždanih ovojnica, zbog čega teže govori, gubi vid te motoriku u rukama i nogama. Unatoč teškoj bolesti, Anđa ne posustaje, baš kao što to ne čini ni Tereza Kesovija koja je u prosincu hospitalizirana zbog sepse.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. rujan 2024 02:31