FEŠTA U BEOGRADU

SKANDAL NA ZABAVI ZA TONYJEV KONCERT Pišek šokirala Srbiju, Đokoviću preotela separe

Zagreb, 310114.Kafic Plaza, Slavonska avenija.Toni i Dubravka (Dujak) Cetinski odrzali su veceras zabavu za prijatelje povodom svog nedavnog vjencanja u Las Vegasu.Na fotografiji: Nikolina Pisek sa suprugom.Foto: Ranko Suvar / CROPIX
 Ranko Šuvar / CROPIX

Srpski mediji ne prestaju u šoku pisati o skandalu koji je, navodno, prouzročila Nikolina Pišek za vikend u Beogradu. Nikolina je, pišu, otela separe mlađem bratu teniske zvijezde Novaka Đokovića, 18-godišnjem Đorđu, u jednom beogradskom noćnom klubu, gdje se zagrijavala za tamošnji koncert Tonyja Cetinskog.

Odbila ustati

Naime, mladi Đorđe, kojem cijela nacija tepa kao budućoj teniskoj zvijezdi, zakupio je separe za sebe i svoje prijatelje, no iz istog se Nikolina sa svojim suprugom Vidojem Ristovićem, Sinišom Svilanom i drugim prijateljima odbila maknuti.

- Nismo željeli ustati sa svojih mjesta jer taj je separe na naše ime rezervirala Tonyjeva supruga. Osim toga, ja nemam pojma tko je Đorđe Đoković - rezolutno je odbrusila Nikolina kada ju je tamošnje osiguranje zamolilo da se premjesti negdje drugdje, donosi srpski Alo.

Ljutiti brat

Đorđe, odnosno Đole kako ga zovu, inače je poznat kao skroman mladić koji se nada postići bratov uspjeh.

- Naš odnos je jako dobar, pišemo jedan drugome kad kod stignemo. Nole je divan. Ipak, kao i svaki veliki sportaš, ne voli kad gubi. Postaje ljut i nervozan. Tad ne možemo razgovarati, ali jako brzo se smiri i vrati u normalu... - ispričao je mladi Đorđe.

Novak otkrio: ‘Jelena i ja čekamo sina’

Novak Đoković i njegova zaručnica Jelena Ristić, čini se, čekaju sina. Naime, Novak je svom kolegi, srpskom tenisaču Janku Tipsareviću preko Facebooka poručio da svoju kći Emili čuva za njegova sina. Iako je, navodno, Novak priželjkivao djevojčicu, prijatelji tvrde da otkako je doznao za spol djeteta ne može biti sretniji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. rujan 2024 07:45