INCIDENT U PARIZU

SKANDAL NA ROLAND GARROSU Wawrinka poludio zbog Donne Vekić: ‘Kako vas nije sram pisati o mojoj intimi?’

Na poznatom turniru gdje igra seksepilna Slavonka na njezinom se meču pojavio i veliki Hugh Grant
LONDON, UNITED KINGDOM - FEBRUARY 9: Donna Vekic of Croatia poses during a portrait session held on February 9, 2012 in London. (Photo by Clive Brunskill/Getty Images)
 Clive Brunskill/Getty Images/AFP / 2012 Getty Images

Pariški Grand Slam u nedjelju se opravdano našao na udaru dvojice Švicaraca, ponajboljih tenisača svijeta, Rogera Federera i Stanislasa Wawrinke, jer na ovogodišnjem Roland Garrosu tenis je doslovce pao u drugi plan. I dok se Federer okomio na iznimno labavo osiguranje koje je dopustilo obožavatelju da uleti na teren i pokuša napraviti selfie sa slavnim tenisačem, razlozi Wawrinkina bijesa isključivo su privatne prirode. Incident s Federerom Wawrinka nije ni vidio, no u oči mu je upao i potpuno ga razbjesnio neobičan članak na službenim stranicama Roland Garrosa koji je osvanuo u subotu. Autor teksta naširoko se raspisao o propasti tenisačeva braka, i to secirajući ga kroz posljednjih pet godina, a potom se dohvatio i glasina o ljubavnoj aferi s atraktivnom hrvatskom tenisačicom. Članak je zapravo vrlo ironičan i na samom početku navodi kako je kod drugih tenisača ljubavna sreća povezana s uspjehom na terenu, ali ne i kod Wawrinke.

Upleo petogodišnju kćer

Autor se nije libio u tekst uplesti i Wawrinkinu sad petogodišnju kćer Alexu, usput navodeći kako je tenisač 2010. godine napustio svoju deset godina stariju suprugu i tada sedam mjeseci staru kćer kako bi se posvetio isključivo tenisu. Kako stoji u tekstu, 2012. Wawrinka se vratio kćeri i supruzi, poznatoj francuskoj TV voditeljici, da bi nova kriza u braku nastupila opet tri godine kasnije. Zatim slijedi dio o Donni s kojom, kaže autor, Wawrinka ima mnogo više osim zajedničkog agenta. Tekst završava napomenom za Wawrinku kako bi, budu li igrali jedan protiv drugog, od svojeg sunarodnjaka Federera mogao tražiti savjet kako da žonglira između privatnog i poslovnog života.

- Ne mislim da je odlično za turnir da se piše takvo sr... od teksta. To je službena stranica Grand Slama. Također se nadam da tip koji bi navodno trebao provjeravati sve tekstove koji se objavljuju na stranici više ne radi za turnir - izjavio je Wawrinka. Inače, Donnu i Stana zastupa ista teniska agencija, a o svojoj romansi koja se navodno izrodila među njima ni Donna ni Stan vezu nisu potvrdili, ali ni demantirali.

Donna uživa u pažnji

Tenisačev privatni život postao je svjetskim medijima zanimljiv nakon što je njegova sad već bivša supruga Ilham u javnost pustila otrovnu kritiku upućenu Wawrinki, navodeći kako mu problemi koje ima kod kuće ne bi trebali biti isprika za jadne rezultate koje postiže na terenu. Kao razlog kraja braka Ilham je u travnju navela “uzastopne laži i emocionalne izdaje”. Upravo u to vrijeme počele su i glasine o vezi s Donnom Vekić.

I dok se njezin navodni dečko obračunava s medijima, Donna Vekić uživa u pažnji koju joj poklanja poznati zavodnik među glumcima Hugh Grant. Naime, Grant je mladoj tenisačici na Twitter profilu napisao: “Izvrstan meč ovdje na Roland Garrosu. Doslovno”. A ona mu je nježno vratila poruku: “Nadam se da si navijao za mene!” (Hope you cheered for moi!), ubacivši i malo francuskog štiha na kraju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. rujan 2024 22:29