KATE SE RAŽALOSTILA

SKANDAL NA OTOKU Kraljevska obitelj kipti od bijesa: Francuski tabloid objavio toples fotografije princeze Kate!

 YouTube

PARIZ - Francuski tabloid Closer objavio je u izdanje od petka ekskluzivne fotografije Kate Middleton golih grudi na odmoru s princom Williamom u Luberonu, planinskom području na jugoistoku Francuske, ni godinu i pol nakon njihova vjenčanja.

"Otkrijte ekskluzivno u Closeru fotografije koje svijet nije očekivao: vojvotkinja od Cambridgea u toplesu na terasi unajmljene kuće u Luberonu!", najavljivao je prethodnih dana tabloid na svojoj mrežnoj stranici.

"Za drugi medeni mjesec Kate i William odabrali su Provansu za romantični boravak. Sami na svijetu", piše Closer.

Kate je trenutno na turneji po Aziji i Pacifiku. U četvrtak je u Maleziji održala prvi službeni govor u inozemstvu.

Princ William i njegova supruga Catherine "tužni" su nakon najave francuskog časopisa Closer da će objaviti dotične fotografije, rečeno je u petak iz okoline prinčevskog para.

- Princ i princeza bili su tužni i razočarani kad su saznali za postojanje fotografija - izjavio je izvor iz pratnje para u Maleziji.

- U izoliranom bungalovu očekivali su privatnost, no očito su tražili previše. Grozno je i nezamislivo da bi nekome uopće palo na pamet snimiti te fotografije, a kamoli ih objaviti. Istražit ćemo jesu li fotografije autentične ili je riječ o namještaljki. Tek nakon što to obavimo odlučit ćemo koji će biti daljnji postupci - stoji u priopćenju s britanskog kraljevskog dvora.

- Taj će nas incident, ako se pokaže istinitim, vratiti 15 godina unatrag - dodao je izvor misleći na medijsku hajku kojoj je bila izložena princeza Diana, Williamova majka, sve do smrti u tragičnoj prometnoj nesreći u Parizu 1997.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 14:32