ISKRENO PRIZNALA

SHARON STONE O STARENJU 'Zatvorila sam se u kupaonicu s bocom vina i bila unutra dok nisam prihvatila svoje godine'

 SIPA/CROPIX

Sharon Stone i Cameron Diaz nedavno su gostovale u TV emisije Oprah Winfrey. Pri tome su govorile o tome kako se nose s godinama i starenjem.

Dok je to Sharon Stone prilično teško prihvatila, Cameron Diaz s radošću je dočekala četrdesete.

'Moramo imati unutranje zdravlje i blagostanje. Mislim da je to fizičko, mentalno i duhovno zdravlje', rekla je Sharon Stone.

Ova 56-godišnjakinja priznala je da se teško nosila sa starenjem te joj je trebalo vremena da prihvati činjenicu da više nije u cvijetu mladosti.

'Kad sam imala četrdesetak godina, ušla sam u kupaonicu s bocom vina i rekla da ne izlazim van sve dok ne budem mogla prihvatiti svoj izgled', rekla je Sharon.

Cameron Diaz pak koja je nedavno izdala knjigu 'The Body Book' gdje zagovara zdravi način prehrane i življenja te naturalistički izgled, rekla je kako je jedva dočekala svoj 40. rođendan.

'Bila sam jako uzbuđena, probudila sam se na dan svog rođendana i bila sretna jer sam smatrala kako mi sad počinje život', priznala je Cameron.

'Svakome će se dogoditi da se pogleda u ogledalo i iznenadi promjenama koje se događaju. To je postepena promjena, ali naučit ćete se nositi s njom', zaključila je glumica.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 02:02