KREZUBI PJEVAČ

SHANE MACGOWAN TRAŽI ZUBARA 'Želim napraviti zube kako bi mogao glumiti u Hollywoodu'

 www.shanemacgowan.com

Frontmen grupe The Pogues, Shane MacGowan, traži stomatologa koji će popraviti njegove loše zube kako bi mogao započeti hollywoodsku filmsku karijeru. hedonistički način života uzrok je ispadanju i truljenju njegovih zubiju, a 2009. godine dao je napraviti umjetne, koje sada više ne nosi.

Djevojka krezubog pjevača, Victoria Mary Clarke, zato je na Twitteru objavila apel za zubarom i kazala kako će MacGowan reklamirati zubara u zamijenu za zube.

Shane želi zubara kako bi mogao početi glumiti u Hollywoodu. Molim obožavatelje zubare da se jave! Shane je obećao da će za zubara kojeg odabere da mu napravi zube odraditi marketinšku kampanju!! - napisala je Victoria Mary Clarke.

Na službenom Twitter profilu grupe The Pogues također je objavljen apel: 'PAŽNJA! Obožavatelj Poguesa/Shanea i sjajan stomatolog nek se javi na @Victoriamary kako bi napravio zube isto tako sjajnoj osobi.

MacGowan koji je u studenom prošle godine izjavio da se slikao gol s Peteom Dohertyjem iz benda Babyshambles te napio s glumcem Johnnyjem Deppom, tvrdi da ga njegovi fanovi često pitaju je li živ. 'Mislio sam da si mrtav' ili 'kako to da već nisi mrtav', pitaju me često - kazao je MacGowan.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 07:16