NE ZNA ZAŠTO JE TAKAV

SEVERININA SESTRA OTVORILA DUŠU 'Milan mi ne dopušta da viđam njihovog sina, tužna je to balkanska priča'

Split, 210712.Poznati sahist Gari Kasparov danas je na splitskim Prokurativama odigrao simultanku humanitarnog karaktera.Povod za ovaj dogadjaj je 100. obljetnica osnivanja Hrvatskog sahovskog saveza, a ujedno ce biti pruzena potpora akciji Sah uz skolu.Medju dvadesetak natjecatelja bili su i Petra Martic, Stipe Bozic, Igor Stimac, Severina Vuckovic sa zarucnikom Milanom Popovicem, gradonacelnik Vukovara Zeljko Sabo, gradonacelnik Kastela Josko Berket i drugi.Na fotografiji: Severina i Milan Popovic.Foto: Nikola Vilic / CROPIX
 Nikola Vilić / CROPIX

Marijana Vučković, Severinina sestra i novinarka koja živi u Beogradu, za srpski Alo progovorila je o odnosu sa Severininim bivšim zaručnikom Milanom Popovićem te o sestrinom braku s Igorom Kojićem.

- Kao teta uskraćena sam za mogućnost da barem ponekad vidim Aleksandra kad je kod Milana u Beogradu. Na moju poruku da Aleksandru donesem poklone za Božić Milan mi nije ni odgovorio. Ne znam zašto je takav jer nikad nismo bili u lošim odnosima - rekla je Marijana.

Kako je objasnila, o Milanu je imala dobro mišljenje sve dok on nije izgubio hrabrost i prestao stajati uz njezinu sestru i Aleksandra te odbio podijeliti život s njima u dobru i zlu.

- To me ne ljuti, ali me rastužuje razvoj situacije. Njegove izjave po novinama su kontradiktorne. U jednoj tvrdi da želi drugo dijete sa Severinom, a onda u tom periodu od pet mjeseci, kad su se rastali, nije viđao sina. Kome se tada Severina trebala požaliti? Koji je sud to uzeo u obzir? Tužna je to priča o majci kao kultu porodice - zaključila je Marijana.

Osvrnula se i na priče da je brak Severine i Igora marketinški trik.

- Dosad nisam vidjela da je ljubav između žene i muškarca bila marketinški trik. Ne gledam na Igora kao na nekoga tko mi se treba više ili manje svidjeti, već gledam da moju pažnju imaju oni koji hrabro stoje uz moju sestru i žele s njom podijeliti život. Ako Igor dokaže svoje namjere i ljubav, imat će svo moje poštovanje i podršku u potpunosti - zaključila je Severinina sestra Marijana.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 19:35