ATRAKTIVNA SRPKINJA

Severinina 'rivalka' stiže u Split: Marija Karan dobila ulogu u ‘Larinu izboru’

Lijepa Marija Karan, glumica zbog koje je, kako mediji nagađaju, Severina Vučković ponovo sama, stiže u Hrvatsku. Atraktivna 30-godišnjakinja pridružit će se ekipi “Larina izbora” .

U seriji Nove TV tumačit će lik plemkinje Anastazije, djevojke profinjenog izgleda iza kojeg se skriva njezina tamnija strana.

- U ‘Larinu izboru’ igrat ću Anastaziju koja se bori da pronađe sebe u želji da pomiri dosljednost svog porijekla, ali i svojih potreba. Ovo je jedan od najuspješnijih projekata u regiji u kojem igraju divni glumci, koji je okupio super ekipu, a ujedno i gledatelje pokraj malih ekrana - izjavila je popularna glumica koja se već pridružila ekipi na setu u Splitu.

Slijedom toga, ako su novinari u pravu, u Split bi uskoro mogao ponovo svojim privatnim avionom dolaziti i srpski kralj bakra. Zahvaljujući vezi sa Severinom, on se u tom gradu već udomaćio, stekao brojne prijatelje, pronašao omiljene restorane… Svojim posjetima Splitu Milan Popović mogao bi potvrditi vezu s Marijom, koju je proteklih mjeseci uporno demantirao.

- Ne želim komentirati gluposti. Igrom slučaja uvučen sam u showbusiness i zaista nemam što reći o svom privatnom životu - rekao je Popović novinarima koji su ga pitali je li istina da ljubi Mariju.

- Ne volim pričati o svom privatnom životu, niti volim komentirati medijske priče - rekla je pak glumica koja je, navodno, s Popovićem u vezi već nekoliko mjeseci.

Simpatije između njih dvoje su se rodile, pišu srpski mediji, tijekom proslave pravoslavne Nove godine u restoranu Sokače, a intenzivno se druže otkako su Milan i Severina prekinuli zaruke.

- Milanu je Marija velik oslonac u ovim trenucima jer prolazi kroz teško razdoblje nakon razlaza sa Severinom - kaže izvor blizak paru.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 21:18