MEDIJSKA NAGAĐANJA

Severinin menadžer: Milan nije platio 50 tisuća eura za nastup, iako bi to bilo odlično

Nova ljubavna epizoda popularne hrvatske pjevačice Severine posljednjih dana zaokuplja medijske stupce, kako u Hrvatskoj tako i u Srbiji. Jedna od vijest bila je kako Severina za nastup kod svoje nove ljubavi, srpskog poduzetnika Milana Popovića, dobila 50 tisuća eura, no njezin je menadžer to demantirao, piše Večernji list .

- Zbilja se ne bih bunio da su Severinini honorari tako veliki kao što jedan naš dnevni list piše, dapače bilo bi to odlično – izjavio je kroz smijeh Tomica Petrović.

Nije želio otkriti kamo se Seve s Milanom uputila zrakoplovom u utorak, no potvrdio je kako sigurno nisu odletjeli u Pariz niti im je prvotni plan bio odlazak u Miami kako su neki srpski mediji pisali.

Petrović je demantirao i glasine o Severininom preseljenju u Beograd.

- Nema govora o preseljenju. Kao što je već rekla kada je objavila da se zaljubila, Severina ostaje u Hrvatskoj, u Zagrebu ili Splitu - napomenuo je Petrović.

Dodao je kako se on trenutačno brine za labradora Picassa kojeg je Severina dobila za rođendanski dar od bivšeg zaručnika Slavka Šajinovića prije dvije godine. Ističe da Severina svojeg omiljenog kućnog ljubimca nije vratila Slavku i njegovim roditeljima u Rijeku kako se piše po medijima.

– Mogu potvrditi da je Picasso kod mene i ja se brinem da mu bude dobro - zaključio je Petrović.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 00:55