DEMANTIJ

SEVERININ MENADŽER 'Alimentacija još nije određena, Milan vrši pritisak na medije'

'Nije istina da je Severina nezadovoljna sudskim odlukama i svojim advokatima, kako je to napisala glasnogovornica Milana Popovića, Tatjana Vojtehovski'
Split, 210712.Poznati sahist Gari Kasparov danas je na splitskim Prokurativama odigrao simultanku humanitarnog karaktera.Povod za ovaj dogadjaj je 100. obljetnica osnivanja Hrvatskog sahovskog saveza, a ujedno ce biti pruzena potpora akciji Sah uz skolu.Medju dvadesetak natjecatelja bili su i Petra Martic, Stipe Bozic, Igor Stimac, Severina Vuckovic sa zarucnikom Milanom Popovicem, gradonacelnik Vukovara Zeljko Sabo, gradonacelnik Kastela Josko Berket i drugi.Na fotografiji: Severina i Milan Popovic.Foto: Nikola Vilic / CROPIX
 Nikola Vilić / CROPIX

Nakon što su se u medijima pojavili navodi da je Severina (41) bijesna jer je sud odredio da će odsad ona, odnosno njezin sin Aleksandar dobivati 1000 eura alimentacije, umjesto 10.000, koliko joj je dosad Milan Popović (46) uplaćivao, menadžer pjevačice, Tomislav Petrović, sve je opovrgnuo.

- Nije istina da je Severina nezadovoljna sudskim odlukama i svojim advokatima, kako je to napisala glasnogovornica Milana Popovića, Tatjana Vojtehovski, a te je informacije objavio srpski Blic. Isto tako, određivanje alimentacije još uopće nije došlo na red pa bi demantirao i te laži. Nije istina niti da Severina želi postići izvansudsku nagodbu. Severina je sa svim odlukama koje su donesene pre zadovoljna, jer su sve odluke donesene u interesu djeteta - napisao je Petrović u demantiju te nastavio:

- Ne znam čemu medijski pritisak od strane Milana Popovića i Tatjane Vojtehovski, jer to razvlačenje po medijima svakako nije u interesu djeteta. Ovim putem apeliram na medije da u ovom slučaju poštuju privatnost i odluku suda o tajnosti postupka. Zbog informacija s ročišta koje je Tatjana Vojtehovski davala medijima o uvjetima viđanja djeteta, protiv nje će se podići krivična prijava zbog kršenja tajnosti postupka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. rujan 2024 07:27