SLAVLJE GODINE

SEVERININ ALEKSANDAR NAPUNIT ĆE ČETIRI GODINE Milan Popović će zbog sina hotel pretvoriti u igraonicu, priprema glamurozno slavlje

 Boris Kovačev/CROPIX

Nakon što je podržao Maju Šuput na promociji njezinog novog album 'Showgirl', Milan Popović ima druge planove.

Naime, njegov sin Aleksandar kojeg je dobio u vezi sa Severinom u subotu će proslaviti četvrti rođendan. Prema odluci suda, dječak s ocem može provoditi vrijeme za vikend, pa mu tata sprema veliko rođendansko slavlje, piše srpski Svet.

Zadnjih nekoliko dana srpski poduzetnik svoj hotel u Vršcu pretvara u igraonicu. Zbog glamuroznog slavlja, angažirane su posebne ekipe koje su zadužene da sve prođe savršeno.

- Milan je oduševljen što će sa sinom proslaviti njegov rođendan. Hotel u Vršcu taj dan će biti zatvoren za goste jer je Popović prijateljima i roditeljima djece s kojima se Aleksandar druži osigurao i noćenje - otkrio je izvor za Svet.

Kad je Aleksandar kod Milana, dvojac vrijeme provodi u hotelu, pa je zbog njega kralj bakra napravio igraonicu u kojoj se može pronaći zaista svašta.

Osoblje hotela već danima radi na čišćenju hotela, kao i odabiru jelovnika za sve goste. I one velike i one male.

- Milan za sina sprema gomilu iznenađenja. Torta će biti ukrašena junacima iz omiljenih crtanih filmova malenog Aleksandra, a sve će zabavljati i mađioničar. Hotel će biti ukrašen balonima i Disneyevim junacima - otkrio je izvor.

Severina je sa surpugom Igorom prvi mjesec provela uglavnom na putovanjima, a uskoro kreće s novim nastupima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 14:23