SRETNI DANI PJEVAČICE

SEVERINA VEĆ PLANIRA SVADBU? 'Igor joj je za rođendan poklonio zaručnički prsten'

Poznata Splićanka se do sad zaručivala pet puta, ali su joj sve ljubavne veze završile neslavno
 Instagram

Severinu je novi dečko Igor Kojić (28) obasipao darovima za 43. rođendan. Najvažniji dar je ipak bio skupocjeni zaručnički prsten, doznaje srpski portal b92.

Pjevačica je pristala na udaju, a navodno planiraju svadbu već ove godine. Splićanka je iskusna sa zarukama no do sad su joj sve završile neslavno.

Možda se kod nje radi o šestoj sreći. Naime, zaručnički prsten je već na ruci nosila pet puta.

Prvi zaručnik joj je bio rocker Alen Marin (43), pjevač grupe Kojoti. Bili su zajedno 90-ih, a prekinuli su daleko od očiju javnosti.

S poduzetnikom Srećkom Vargekom bila je 2004. i planirali su svadbu. Zagrepčanin joj je bio najveća podrška kad je u javnost 'procurio' njezin privatni video s oženjenim Milanom Lucićem.

Dvije godine kasnije zaljubila se u Matu Čuljka (35), mlađeg brata novinarke Dijane Čuljak. Bili su zajedno godinu i pol. I on ju je zaprosio i pristala je, no naprasno su prekinuli pred slavlje njezina 35. rođendana.

S Riječaninom Slavkom Šajinovićem (47) prohodala je u ljeto 2008., a nakon zaruka su počeli graditi obiteljsku kuću nedaleko Rijeke.

No, Severinu je krajem 2010. bogati Beograđanin Milan Popović (49) pozvao da mu pjeva na rođendanskom slavlju s 250 uzvanika na Adi Ciganliji. Iako je bila u vezi, već se te večeri ludo zaljubila u slavljenika.

Kad je zapjevala stihove ‘Ti si najljepši od svih, svi drugi stanu u stih’, činilo se da u dvorani nema nikog osim nje i Milana, pričali su kasnije sudionici zabave.

Desetak dana nakon fatalnog susreta prekinula je zaruke sa Šajinovićem, koji nikad kasnije nije javno govorio o razlozima prekida, a ona je ustvrdila da se takve stvari događaju.

Godinu dana kasnije par je već iščekivao prvo dijete. Sin Aleksandar rodio im se u veljači 2012.

Milan je kasnije tvrdio da su prekinuli još dok je pjevačica bila trudna, no ona je to negirala.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. rujan 2024 05:27