RAT BIVŠIH LJUBAVNIKA

SEVERINA POKREĆE NOVU TUŽBU 'Milanova PR agentica odgovarat će zbog tajnosti postupka'

Pjevačica je ljuta zbog informacije koja se pojavila u medijima o tome kako je nezadovoljna visinom alimentacije koju mora dobiti od Popovića
 Brunoo Konjević/Cropix

Tomislav Petrović, menadžer Severine Vučković najavio je tužbu protiv Tanje Votehovski, predstavnice za medije Milana Popovića, piše Blic .

Pjevačica je ljutita zbog informacije koja se pojavila u medijima o tome kako je nezadovoljna visinom alimentacije koju mora dobiti od Popovića. Mediji su prenjeli da je Severina nezadovoljna što je sud odredio 1.000 eura alimentacije umjesto 10.000 koliko je do sada dobivala od Milana Popovića.

SEVERININ MENADŽER 'Alimentacija još nije određena, Milan vrši pritisak na medije'

- Nije istina da je Severina nezadovoljna sudskim odlukama i svojim odvjetnicima, kako je to napisala PR Milana Popovića Tatjana Vojtehovski. Zbog informacija s ročišta koje je Tatjana Vojtehovski davala medijima o uvjetima viđanja djeteta, protiv nje će se podići kaznena prijava zbog kršenja tajnosti postupka - izjavio je Petrović.

Vojtehovski odbija upuštanje u bilo kakve u polemike.

- Pročitala sam što je izjavio i nemam komentara. Sud radi svoj posao, a ja ne želim komentirati te navode, rekla je za “Blic” Vojtehovski.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. rujan 2024 03:09