NOVA ŽIVOTNA SREĆA

SEVERINA OPET LJUBI BEOGRAĐANINA Pjevačica je u vezi s 28-godišnjim Igorom Kojićem: 'Zaljubljena sam do ušiju'

Novi Splićankin dečko je sportski menadžer i sin poznatog srpskog folk pjevača Dragana Kojića Kebe
 Instagram

Novi Severinin dečko je 28-godišnji Igor Kojić, bivši srpski golman. Pjevačica je Storyju rekla da je zaljubljena do ušiju i da joj se čini da to traje čitav život. Splićanka je 2013. prekinula vezu s Beograđaninom Milanom Popovićem, s kojim ima 3-godišnjeg sina Aleksandra i otad nije bila u vezi.

Kojić je nogometnu karijeru počeo u Crvenoj zvezdi. U prvoj srpskoj ligi branio je za Obilić 2005. godine, a šefica mu je bila Ceca Ražnatović. Naime, Arkanova udovica bila je predsjednica tog nogometnog kluba.

Sa 17 godina otišao je u Dinamo Bukurešt. Nakon toga branio je za beogradski Hajduk, a 2010. je otišao u rumunjski Dinamo, onaj iz Bukurešta. Tijekom 2011. je branio za ciparski klub Doxa Katokopias te kratko za portugalsku Santa Claru. Danas je sportski menadžer.

Sin je poznatog folk pjevača Dragana Kojića Kebe.

Instagram

Instagram

Njegova sestra Nataša, nakon studija Muzičke akademije, prije nekoliko godina je otišla živjeti u Ameriku gdje pokušava izgraditi hollywoodsku karijeru. Statirala je u filmu 'Vuk s Wall Streeta' u sceni s Leonardom Di Capriom, ali joj se u konačnoj verziji filma vidi samo stražnjica. Obitelj Kojić vrlo je bliska s Lepom Brenom i Slobodanom Živojinovićem, s kojima su prvi susjedi u Beogradu.

Instagram

Novi Sevkin dečko je 2013. na Twitteru napisao da je šetao Beogradom u Paradi ponosa i da je napokon svima priznao tko je i što je. Kasnije je tvrdio da mu je prijatelj uzeo mobitel dok je bio na treningu i napisao status umjesto njega.

Srpski mediji pisali su da je u vezi sa starletom Jelenom Žeželj, sudionicom srpskog Big Brothera, koju je njegova obitelj osudila zbog polugolih slika objavljenih u medijima. Kojić je poznat kao ljubitelj lijepih žena, a bio je i na obje beogradske promocije knjige Nives Celzijus u Beogradu gdje joj je navodno donosio velike bukete cvijeća.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 15:53