NASTAVAK SAPUNICE

'SEVERINA I JADRANKA SLOKOVIĆ NE DAJU MI DA VIĐAM DIJETE' Milan ne odustaje od javne prepiske

 Biljana Gaurina / CROPIX

Milan Popović ne odustaje od javne prepiske s bivšom partnericom Severinom te u najnovijem priopćenju, koje smo dobili jučer, proziva i njezinu odvjetnicu Jadranku Sloković, koja je najavila tužbu zbog objavljivanja mail prepiske između Severine i beogradske odvjetnice Sanje Turlakov.

“Ne može se sa sigurnošću tvrditi da je Sloković uopće ovlaštena od svog klijenta za davanje ovakvih izjava te za takve postupke. Ali, zbog zaštite istine i ugleda Milana Popovića, njegov odvjetnički tim će poduzeti sve pravne mjere i pokrenuti potrebne postupke protiv Sloković kako bi spriječio iznošenje neistina, lažnih optužbi i netočnih činjenica”, poručuje Popovićeva strana u priopćenju.

Optužuju da Sloković ovaj postupak koristi za samopromociju te time ugrožava interes maloljetnika, odnosno njihova sina Aleksandra.

Popović nimalo ne posustaje s reakcijama na sve javne istupe Severinine strane pa dalje u priopćenju, preko svoje glasnogovnornice Tatjane Vojtehovski, pod nekoliko točaka reagira na izjave odvjetnice Sloković.

- Neistinita je tvrdnja odvjetnice Sloković da Popović može vidjeti sina kad hoće i kad god mu to odgovara jer ne postoji direktna komunikacija između Vučković i Popovića, a Sloković molbe, dopise i zahtjeve ignorira. A malodobni Aleksandar je svog oca posljednji put vidio 19. srpnja, odnosno prije mjesec dana - poručuje Popovićeva glasnogovornica.

Dodaje da je točno da je Severina spriječila sina da ljetuje s ocem na brodu.

- I to s obrazloženjem da je prehlađen. Kako nije bilo liječničke potvrde i kako je Sanja Turlakov u mail prepisci potvrdila majci da je to obrazloženje dobro sročeno, sve ukazuje na to da je u pitanju izgovor - proziva ih Popovićeva strana.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 23:37