KOBNI ŽNJAN

Seve ozlijedila nogu na istom mjestu kao i prije četiri godine

Popularna Seve na istom je mjestu slomila nogu i prije četiri godine
 Maja Zlatevska / CROPIX

Severina će ubuduće paziti što radi dok boravi na Žnjanu. Popularna pjevačica tijekom subotnjeg nastupa na Beerfestu, u žaru plesa, na pozornici je u jednom trenutku krivo stala, pala i ozlijedila desno koljeno.

Koncerti na barskoj stolici

- Još uvijek je malo boli noga, ali nije strašno. Bili smo na liječničkoj kontroli, a liječnici su kazali da se ne radi o ozbiljnoj ozljedi - kaže Severinin menadžer Tomica Petrović, koji napominje kako ozljeda neće spriječiti Severinu da otkaže nastupe ili da svoje koncerte odradi pjevajući na barskom stolcu, kako je to činila prije četiri godine, kada se također ozlijedila na Žnjanu.

Tjednima nakon toga pred svojom je publikom nastupala pjevajući na stolici. Ozlijeđenu Severinu sljedećih će dana tetošiti i njezin zaručnik Slavko Šainović. Uostalom, i Severinu je upoznao u ljeto 2008., s gipsom na nozi koju je ozlijedio dok je montirao sprave za vježbanje u svom fitness-centru.

I zaručnik ima peh s nogom

Da peh bude veći, nekoliko mjeseci kasnije, u proljeće 2009. godine, dok se sa svojom dragom penjao po stijenama u splitskoj uvali Ovčice, ponovno je ozlijedio istu nogu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 09:00