OTKRIVENO

SESTRA JULIJE ROBERTS PRIJE SMRTI OBJAVILA PORUKE 'Jesi sretna što si me uspjela sj***ti?'

Polusestra Julije Roberts, Nancy Motes ovog tjedna preminula je nakon što se predozirala lijekovima.
 Screesnhot/Eat, Pray, Love

Iako ona i Julia nisu bile u dobrim odnosima posljednjih godina, Nancy je činila sve kako bi se približila sestri te kako bi je ona prihvatila.

Međutim, kako je Nancy tvrdila u intervjuima prošle godine, Julia ju je godinama sustavno omalovažavala govoreći joj kako je debela.

Nancy se nakon toga podvgnula operaciji želuca da bi izgubila suvišne kilograme, a ubrzo je pronašla ljubav i zaručila se. Nakon toga uslijedio je još jedan hladan tuš, Julia je odbila doći na njezinu svadbu jer se bojala da će ona sve morati platiti, a navodno joj se nije sviđao ni sestrin zaručnik.

Da se Nancy sa svime time više nije mogla nositi, dokazuje i oproštajno pismo koje je napisala nekoliko dana prije smrti i to na pet stranica.

Vijest o tome za Daily Mail otkrio je John Fraschetti, prijatelj Nancying zaručnika koji je izjavio: 'Nancy je počinila samoubojstvo, ovo nije bila nesreća. Pa iza sebe je ostavila oproštajno pismo na pet stranica! Tri su bile samo o tome koliko ju je sestra Julia uspjela deprimirati da je situacija postala nepodnošljiva. Na jednu stranicu je napisala majci koliko je voli, a na zadnjoj stranici napisala je ispriku svom zaručniku', rekao je.

Tijekom prošlog mjeseca Nancy je na Twitteru napisala i nekoliko poruka koje su se referirale na Juliju.

'I tako je moja 'sestra' rekla da uz sve njezine prijatelje i obožavatelje ne treba još ljubavi. Samo da znate, ljubimica Amerike je prava kuja!'

'Želite li biti obožavatelji nekog okrutnog? Ona čak nije ni tako dobra glumica. Jesi li sretna što si me totalno sje****?'

'Moram priznati da sam možda otišla predaleko... Ali nikad u životu nisam bila tako ljutita. Ja sam zapravo prilično jednostavna, miroljubiva osoba'

Tri dana nakon toga Nancy je objavila da ju je vlastita obitelj napustila, a mnogi ljudi bliski Nancy smatraju ih odgovornima za njezinu smrt.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. rujan 2024 06:46