REDATELJ X-MANA

SEKSUALNI PREDATOR 'Hvatao se s jedva punoljetnim dečkima, a s Kevinom Spaceyjem ih je odmjeravao'

MONTREAL, QC - JUNE 09: Director Bryan Singer is seen on the grid before the Canadian Formula One Grand Prix at the Circuit Gilles Villeneuve on June 9, 2013 in Montreal, Canada. Mark Thompson/Getty Images/AFP
 Mark Thompson

Redatelj X-Mena, Bryan Singer, odlučno poriče da je drogirao i silovao 1998. godine 17-godišnjaka, i tvrdi da ima dokaze koji će potvrditi da u to vrijeme čak nije ni boravio na Havajima u vrijeme napada. Ipak optužbe protiv slavnog Singera pokrenule su lavinu priča, glasina i tračeva, a mnoštvo njih slilo se i na mail Gawkera, slavni blog koji vrvi tračevima.

'Ako postoji i jedna stvar koja se provlači kroz sve mailove koje smo zaprimili o Bryanu Singeru, jest ta da su svi u Hollywoodu znali točno s kakvim se to dečkima Singer druži (mladim, mršavim bijelcima), što im je davao (kokain, ecstasy i drugu drogu na divljim kućnim zabavama), te zašto (radi seksa)', piše Gawker i donosi neke od sočnih priča:

'Bio sam na mnogim njegovim tulumima 2005. godine. Sve koji smo imali manje od 21 godinu pozvao bi u svoju spavaću sobu, a onda nam ponudio drogu. Ako nisi želio uzeti (a ja nikad nisam), skinuo je majicu i počeo pričati kako se želi opustiti'. Svaki put bi koristio jedne te iste izraze. Kada sam odbio plaćeno putovanje (na kojem bi dijeli sobu s producentima) u Australiju na snimanje Supermana, nikad me više nije pozvao. Navodno su njim u kući živjeli parovi blizanaca, što je totalno dno.'

Prema jednom mailu, piše Gawker, Singer se okruživao mladim dečkima još od ranih 2000., nedugo nakon što je režirao X Men:

'Radio sam kao zaštitar u L.A. restoranu Chateau Marmont 2001. i 2002. godine. Svaki put kad bih vidio Singera, bio je s jako mladim momcima, ni nije izgledalo kao da su s njim došli prisilno. Osim toga, bili su u javnosti, pa ništa čudno nisu radili. Jedino čega se sjećam da su Singer, Kevin Spacey i još jedan tip odmjeravali neke mlade dečke u kutu velike prostorije na donjem katu. bilo je tu puno upucavanja i alkohola (i pretpostavljam, droge), no nitko nije skinuo odjeću. Dečki koji su bili s njim bili su jedva punoljetni, kazao bih. Neki su izgledali kao da su u ranim 20-im, no većina su bili stariji tinejdžeri.

Singer je također naširoko poznat po svojim Halloween partyjima:

Bio sam kod njega dva puta. Na Halloween 2004.: njegova kuća izgledala je kao da je nedavno preuređena, ili kao da se tek doselio. Do kraja večeri mjesto je izgledalo potpuno uništeno - bilo je unutra preko 200 gostiju (većina mladići od 20 godina). Vidio sam ga nekoliko puta kako luta po kući, no nisam primijetio išta sumnjivo. Izgledao je 'izgubljeno' i nije se ponašao kao domaćin. Isticao se u gomili jer je bio stariji, ali i manje atraktivan od ostalih prisutnih.

Drugi tulum, jedne hladne nedjelje 2010. godine, bio je puno zanimljiviji. Bryan se ispred svoje kuće ljubio i hvatao s klincem kojeg je upoznao tog popodneva. Mogu samo nagađati koliko je klinac imao godina - imao je sigurno manje od 18. Potom su ušli u kuću i otišli u spavaću sobu, te ih te noći više nismo vidjeli.

I drugi čitatelj javio se sa sličnom pričom:

Dobro je poznato među mladim gayevima u Hollywoodu koji žele uskočiti u filmski biznis da određeni stariji muškarac voli jedva punoljetne dečke. To nije tajna. Kladim se da ima hrpa mladih koji znaju puno sočnijih detalja, jer je poznato da je Singer totalna svinja. Svi koji su bili na njegovim tulumima mogu potvrditi da ako si stariji od 21. ulaziš samo ako izgledaš mlađi nego što jesi ili ako imaš dobru hollyowoodsku vezu koju Singer može iskoristiti. On je zbilja zao čovjek.

Ako si rođen kao gay u L.A.-u, za Singera si sigurno čuo:

Kad sam imao 18 godina bio sam u vezi s jednim odvjetnikom koji je imao preko 50. On je znao priređivat zabave u svojoj vili i Bryan bi se tamo uvijek upucavao nekim dečkima. Bio je na glasu kako 'prožvače dečke, a onda ih ispljune'.

Singer je, prema jednom mailu, imao i ljude koji su mu dovodili dečke:

Napili bi ih, a onda im obećavali sve i svašta prije nego li bi ih upoznali sa Bryanom i odveli kući, prenosi Gawker.

Odvjetnik koji zastupa nekoć seksualno zlostavljanog 17-godišnjaka Michaela F. Egana III, kazao je za Huffington Post da će sljedećeg tjedna imenovati još slavnih osoba iz Hollywooda upetljanih u napastovanje mladića.

- Postoji još muškaraca koji su poput Mikea sudjelovali na zabavama u bazenima u Kaliforniji i Hajavima, gjde su seksualno zlostavljani - dodao je Jeffrey Herman.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 21:29