DRUGA STRANA CRUISEA

'SEKSALI SMO SE GDJE GOD SMO STIGLI' Bivša djevojka ispričala je sve bizarne i one sočne detalje o vezi sa slavnim holivudskim glumcem

 Screenshot

Bivša djevojka Toma Cruisea, s kojom je glumac bio u vezi prije nego što se proslavio, na Twitteru je podijelila fotografije s glumcem koje datiraju iz 1979. godine. Nakon što je u veljači iznenadio napuhanim licem što je očiti dokaz da je koristio usluge plastičnih kirurga, fotografija koju je Diane Cox podijelila na Twitteru postala je pravi hit jer su se mnogi sa sjetom prisjetili početaka glumčeve karijere.

Fotografija je nastala nakon jednog tuluma kada je glumac imao samo 17 godina, a riječ je bila o počecima njihove veze. Ispričala je i detalje o njihovom seksualnom životu, piše Daily Mail.

- Seksali smo se gdje god smo stigli - ispričala je Diane koja je danas udana i ima troje djece.

Dodala je kako smatra da je Tom prebrzo odrastao, ali i da je bio jako blizak sa svojim sestrama. Navodno joj je jednom prilikom ispričao da su ga upravo one učile kako se ljubiti.

Diane je otkrila i što ju je privlačilo kod njega.

- Nije visok, ali ima savršenu stražnjicu i šarmantan je. Osvaja na prvu - iskrena je Diane.

Zajedno su proveli dvije godine, a kako je Diane ispričala za Daily Mail, prekinuli su jer je Tom bio previše ljubomoran. Dodala je da je bio veoma ranjiv, a slomila mu je srce nakon što ga je prevarila.

- Jednostavno sam imala potrebu viđati se s drugim ljudima - zaključila je.

Cruise danas iza sebe ima tri braka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. rujan 2024 17:41