BRAČNI BRODOLOM

Šaputanja sve glasnija: Razvode li se Nataša Dangubić i Bobo Jelčić?

Glumica u posljednje vrijeme na društvena događanja dolazi sama, a supružnici navodno ni Novu godinu nisu dočekali zajedno
 NEJA MARKIČEVIĆ/CROPIX

ZAGREB - Brak glumice Nataše Dangubić i redatelja Bobe Jelčića već je neko vrijeme na klimavim nogama, prenosi tjednik Gloria, a sve glasnija govorkanja o bračnoj krizi dodatno je potaknula činjenica da nova zvijezda predstave “Gola u kavezu“ na društvena događanja sve češće dolazi sama.

Usamljena na premijeri

Njezin suprug nije se ljetos pojavio na premijeri predstave “Spašeni“ u Dubrovniku, iako u njoj Nataša ima jednu od glavnih uloga, kao ni na zagrebačkoj premijeri njezina filma “Šuma summarum“, a niti Novu godinu nisu dočekali zajedno.

Time se par koji je deset godina bio u vezi, a imaju i trogodišnju kćerkicu Lolu, pridružio trendu brojnih domaćih poznatih osoba koje su u posljednjih godinu dana predale papire za razvod.

Trend propalih veza

Najsvježiji primjer je onaj glumca Leona Lučeva, a kraj ljubavi lani su objavili i Vanja i Zoran Mamić, Sanja Duggan i Frane Barbieri, Tončica i Zlatko Čeljuska, Anđa Marić i Primož Dolničar, Indira Vladić i Narcis Mujkić. Broj raspadnutih veza također je impresivan. Nažalost, broj ‘slavnih’ vjenčanja u istom razdoblju bio je barem dvostruko manji. Nataša Dangubić jučer nije bila dostupna za komentar radi li se uistinu o kraju braka s redateljem, ili o tek prolaznoj krizi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. rujan 2024 21:57