OBJAVLJENO

SAD ZNAMO ZAŠTO SE TOLIKO SMIJAO Stigao nalaz, Justin Bieber bio je pod utjecajem droge kad je uhićen

 Miami Police

Nakon što je prije nekoliko dana Justin Bieber uhićen zbog ilegalne vožnje uličnih utrka i to pod sumnjom da je bio pod utjecajem opijata te mu je još istekla i vozačka dozvola, sud sad ima i konačnu potvrdu.

Objavljen je Justinov toksikološki nalaz koji govori kako je pjevač bio pod utjecajem marihuane i Xanaxa u vrijeme uhićenja.

Iako se šuškalo da je bio pod utjecajem kokaina, nalaz nije to potvrdio. Justin je i sam priznao da je uzimao Xanax na dnevnoj bazi, a taj dan je pušio i marihuanu.

Kad je u medijima objavljena fotografija snimljena u policijskoj postaji nakon uhićenja, mnogi su na društvenim mrežama komentirali kako bi 'voljeli izgledati kao on' ako ikad završe iza rešetaka. Justin je, umjesto da kao većina ljudi bude potišten, ima podočnjake i izbjegava kontakt očiju sa kamerom, praktički pozirao kao da snima naslovnicu časopisa. Njegovu dobru volju mnogi karakteriziraju upravo kao rezultat pušenja marihuane i uzimanja Xanaxa.

Justin će sad uskoro morat opet izaći pred suca koji će mu izreći kaznu za to. Pjevač će i u rodnoj Kanadi morat izaći pred sud i to zato jer je tukao vozača limuzine nakon jednog noćnog izlaska sa svojim prijateljima.

Zbog njegovog nesmotrenog ponašanja u posljednje vrijeme, dio Amerikanaca potpisao je peticiju Bijeloj kući da mu se oduzme zelena karta za SAD te ga se deportira natrag u Kanadu jer ih svojim ponašanjem sramoti u cijelom svijetu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. rujan 2024 06:13