ŽESTOKA KONKURENCIJA

ROZGA SE OPET FURA NA BIVŠU PRIJATELJICU SEVERINU Jelena joj sad 'preotela' Sašu Matića

Pričalo se čak da je Severinin bivši zaručnik Milan Popović bio zainteresiran i za njenu splitsku kolegicu
 CROPIX

Jelena Rozga i Saša Matić pripremili su duet posebno za otvorenje open air diskoteke 'Petar Pan' u Makarskoj večeras.

Zanimljivo je da je lani najveća Rozgina konkurentica Severina također pjevala duet s Matićem. Popularne Splićanke, koje su u početku karijere bile prijateljice, kao da se stalno kopiraju.

Primjerice, Rozgin spot 'Zanemari' mnoge podsjeća na scene iz Sevkinih spotova 'Brad Pitt' i 'Gade', a sa singlom 'Tsunami' Jelena se okrenula istočnjačkom melosu koji je Seve koristila još 2008. u pjesmi 'Gas, gas'.

Kolegice su često i obučene gotovo identično, a i plesni pokreti na koncertima su im sve sličniji. Pričalo se čak da je Severinin bivši zaručnik Milan Popović bio zainteresiran i za Rozgu, no nikad nije dokazano da je uspio realizirati simpatije.

- Saša i ja prijatelji smo već godinama, a ovo će nam biti prvi put da dijelimo istu pozornicu. Publici ćemo zbog toga pripremiti iznenađenje i unaprijed se veselim reakcijama, rekla je Jelena, koja već sedmu godinu zaredom nastupa u tom klubu. Kaže da je ti nastupi napune adrenalinom za mjesec dana unaprijed.

U istoj diskoteci uskoro će nastupati Nives Celzijus sa zvijezdama 'X faktora', a 31. srpnja i Lepa Brena, koja je lani zbog velikog interesa rasprodala tri koncerta zaredom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. rujan 2024 06:42