NAJPOŽELJNIJI NEŽENJA

Ronaldo: Dosta mi je života plejboja, odsad sam samohrani otac

Real Madrid's Cristiano Ronaldo of Portugal reacts during the Champions League soccer match against Zurich at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, on Wednesday, Nov. 25, 2009. (AP Photo/Francisco Seco)
 AP

Najskuplji nogometaš svijeta Cristiano Ronaldo dobio je svoje prvo dijete. Naime, 25-godišnji igrač Real Madrida na svojim Facebook i Twitter profilima objavio je da je postao otac, ali osim činjenice da je ta vijest došla kao grom iz vedra neba, još je intrigantnija njegova najava da će biti - samohrani otac. Poručio je da nikada neće otkriti identitet majke i da će on sam odgajati svog novorođenog sina.

“S velikom radošću želim vas obavijestiti da sam postao otac malenog dječaka. U dogovoru s njegovom majkom, koja želi da njezin identitet ostane tajna, moj sin će biti pod mojim starateljstvom. Molim sve da poštuju moje pravo na privatnost (kao i djeteta)”, napisao je jedan od najuspješnijih i najbogatijih nogometaša u povijesti, koji je nedavno s Protugalom ispao sa Svjetskog prvenstva.

Novopečeni samohrani otac tom je objavom šokirao svoje brojne obožavateljice, od kojih ga mnoge smatraju seks-simbolom, ali je vjerojatno najneugodnije iznenađena njegova djevojka, 24-godišnji ruski model Irina Šajk. Naime, ako je vjerovati Irini, par se nakon samo četiri mjeseca veze nedavno i zaručio, pa mlada ljepotica uz supruga nogometaša u paketu dobiva i novorođenče. Ronaldo je vezu s Ruskinjom skrivao sve do svibnja, kada je par zajedno viđen na odmoru na Korzici.

Ljepotice iz svijeta mode

Prvo vijest o zarukama, a zatim nova beba, čini se da je najskuplji nogometaš današnjice okrenuo potpuno novi list u životu. Naime, prije ovih šokantnih novosti, Ronalda je pratio glas velikog zavodnika, pa ga se tako povezivalo s mnogim ljepoticama u svijetu mode i showbiznisa. Tako su tijekom zadnjih nekoliko godina atribut djevojke Cristiana Ronalda nosile mnoge atraktivne manekenke poput Jordan Jardel, Karine Ferro, Daniele Aguiar, Isabel Figueir, Diane Chaves, Nurie Bermudez, Soraie Chaves, Merche Romero, Luciane Abreu, Gemme Atkinson, Bipashe Basu, Karine Bacchi, Caroline Patrocinio, Lucie Garcije, Niki Ghazian, Tyese Cunningham, Nereide Gallardo, Mie Judaken, Imogen Thomas, Letizie Filippi, Alyone Haynes, Gabriele Endringer, Luane Belletti, Raffaelle Fico i mnogih drugih. Njegovu šarmu nisu mogle odoljeti ni slavna ruska tenisačica Maria Šarapova, poznata partijanerica Paris Hilton te reality zvijezda Kim Kardashian.

Dakle, budući da su njegova osvajanja uvijek privlačila veliku medijsku pozornost, ostaje nepoznanica kako nam je promaknula jedina koja je, koliko nam je do sada poznato, uspjela zatrudniti s poznatim nogometašem.

Djevojke iz susjedstva

Budući da Cristiano očito nije u vezi s majkom djeteta, njezin identitet i nakon objave vijesti ostaje nepoznanica, kao i okolnosti pod kojim su se novopečeni roditelji malog dječačića upoznali. Ako je vjerovati glasinama, to može biti bilo koja “djevojka iz susjedstva”. Naime, prošle je godine medijima kružila informacija da Portugalac često zavodi djevojke preko chata na Facebooku ili MSN-u. Dakle, kad ugleda zgodnu curu, Ronaldo pošalje nekog od prijatelja da mu nabavi njezinu e-mail adresu.

Padaju mu pod noge

Navodno, ako se pokaže da ta djevojka ima račune na Facebooku ili MSN-u, Cristiano joj se diskretno obrati, a tijekom razgovora joj pošalje i nekoliko fotografija u kojima pokazuje svoju zavidnu figuru.

Kad dotična gospođica nasjedne, pozove je u svoju luksuznu kuću na zabavu ili na kupanje. Atraktivni Portugalac očito nije navikao na odbijanje od ljepšeg spola, pa kad mu je njegova sadašnja zaručnica Irina odbila dati svoj broj mobitela, ustrajao je dok je nije osvojio.

- Dobrano se morao potruditi da je dobije, što je nešto na što on nikako nije navikao jer mu cure obično na prvu padaju pod noge. Ako ne vidi izazov, Ronaldo nije entuzijastičan po pitanju veze, a čini se da je u Irini pronašao dostojnu protivnicu - rekla je nogometaševa bivša djevojka, model Rute Penedo.





Brazilac svog sina ne odgaja

Brazilska nogometna zvijezda Ronaldinho također je postao otac sa 25 godina, pa je tako 2005. dobio svoje prvo dijete s brazilskom plesačicom Janainom Mendes. Kao i Cristiano Ronaldo, i Ronaldinho je dobio sina, kojeg je nazvao Joao po svom ocu. Iako u trenutku rođenja njihova djeteta brazilski nogometaš više nije bio u kontaktu s Mendes, čim je saznao da ima sina, ponudio je plesačici alimantaciju za dijete, no Janaina nije bila zadovoljna iznosom i cijeli je slučaj završio na sudu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. rujan 2024 04:11