BEND MOSKVA

ROKERICA TAMARA: "Teško je ako ne ploviš strujama kojima se hrane mase"

Atraktivna pjevačica iz grupe Moskva osvaja alternativnu scenu. Ipak, ne namjerava živjeti isključivo od glazbe te u školi predaje engleski jezik. Snima Tea Cimaš
Rijeka, 151014.Tamara Dorcic iz rijecke grupe Moskva, snimljena u klubu Palach.Tea Cimas / CROPIX
 Tea Cimas / CROPIX

Mlada pjevačica Tamara Dorčić iz grupe Moskva zajedno sa svojim bendom u samo dvije godine uspjela je osvojiti domaću alternativnu scenu. Nakon objave albuma “Poligraf” na kojem se nalaze vrlo uspješni singlovi poput “U tvojim rukama”, bend uskoro planira objaviti i drugi album. Iako je već dugi niz godina u glazbenim vodama, Tamara ističe kako se time bavi iz ljubavi, a ne radi toga da bi bila dio mainstreama. “Nikad mi nije bila namjera živjeti od glazbe jer sam krenula u te vode iz čiste ljubavi i zabave kao članica Putokaza sa svojih 14 godina. Nakon 12 godina provedenih u takvom kolektivu postala sam svjesna koliko je teško zaraditi novac ako ne ploviš strujama kojima se hrane mase. Alternativniji pravci u glazbi su nažalost trnovitiji od mainstreama”, kaže Tamara koja radi u jednoj školi u Rijeci.

“Po zanimanju sam profesorica engleskog jezika i pedagogije. Radim još koješta sa strane; od voditeljskih poslova pa sve do predstava za djecu”, otkriva svestrana riječka rokerica. Iako se svakog dana trudi prenijeti svoje znanje na mlade, Tamara uvijek nađe vremena da se posveti bendu. “Planiramo izbaciti novi singl krajem studenog, a početkom 2015. i novi album koji je već kompletno snimljen”, otkriva nam. O ljubavi u privatnom životu ne želi puno govoriti. “Ne bih otkrivala puno o sadašnjem statusu, ali što se toga tiče učim iz dana u dan. Mislim da nam treba neka vrsta redefinicije ljubavi”, kaže atraktivna Tamara.

Tea Cimas / CROPIX
Rijeka, 151014.Tamara Dorcic iz rijecke grupe Moskva, snimljena u klubu Palach.Tea Cimas / CROPIX

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 12:23